Elçiler kortta yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Elçiler kortta yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 01:13

Elçiliklerde görevli diplomatlar ve yabancılara özel Elçilikler Tenis Turnuvası, 13 Eylül’de başlıyor. Turnuvanın tanıtım kokteyline çok sayıda elçi ve yabancı misyon görevlisi katıldı.

Haberin Devamı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Elçilikler Tenis Turnuvası’nın tanıtımı, Çınar&Çınar Hukuk Bürosu’nda yapıldı. Tanıtım kokteyline aralarında İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ve Norveç Büyükelçisi Janis Bjorn Kanavin’in de aralarında bulunduğu büyükelçiler ve yabancı misyon görevlileri katıldı.

ANKARA KÖYLÜLEŞMEMELİ

Hukuk bürosunun ortaklarından Hakan Çınar, turnuvanın bu yıl beşincisini düzenlediklerini ve amaçlarının Ankara’da yaşayan yabancıları biraraya getirerek kaynaştırmak olduğunu söyledi. Çınar ayrıca Ankara sosyal hayatına katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Ankara’nın köylüleşmesine karşıyız. Her şeyin İstanbul’a taşınması, Ankara’ya yapılan büyük bir haksızlık. Ankara’nın eski sosyal günlerine dönmesini istiyoruz ve son yıllarda yabancıların gözünde oluşan Ankara imajını düzeltmek için çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

MEHMET ŞİMŞEK DE KATILIYOR

Çınar, bu yıl bir değişiklik yaparak turnuvayı bir elçiliğin himayesine kattıklarını ve bu yılın ev sahibinin Norveç Büyükelçiliği olduğunu dile getirdi. 13-14 ve 20-21 Eylül’de Ankara Tenis Kulübü’nde düzenlenecek olan turnuvaya 80’in üzerinde yarışmacının katılması bekleniyor. Turnuvada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yanısıra çok sayıda büyükelçi de ter dökecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!