Barış Selçuk Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Barış Selçuk Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2014 01:12

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 15'incisini düzenlediği Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması sonuçlandı. Yarışmada DHA muhabirleri 2 ödül kazandı.

Haberin Devamı


Seçici Kurul, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Gazeteci-Yazar Melih Aşık, Gazeteci-Yazar Öcal Uluç, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Abakay, NTV İzmir Temsilcisi Merih Ak, Foto Muhabiri Fatih Sarıbaş, Foto Muhabiri Aykut Fırat ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Ural'ın katılımıyla toplandı.
Jüri Başkanlığını Atilla Sertel'in yaptığı değerlendirme toplantısında Ulusal Haber, İzmir Kent Haberi, Haber Fotoğrafı ve İzmir Kent TV haberi dallarında birincilik ödülleri ve Hande Mumcu Özendirme ödülleri belirlendi. Ödüller, 23 Eylül tarihinde Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı


ÖDÜLLER
"İzmir Kent Haberi" dalında Jüri, birinciliğe değer eser bulamadı. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü "Hastanede ölüm skandalı" başlıklı haberiyle Bugün Gazetesi'nden Cem Kartal kazandı.
"İzmir Kent TV Haberi" dalında Kanaltürk'ten Şeyda Burcu İkiz - Bülent Yıldız'ın "İki hastane iki rapor" birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü Doğan Haber Ajansı'ndan Yusuf Yavuz "Huzurevi'nde yangın: İki ölü" başlıklı haberiyle kazandı.
"Ulusal Haber" dalında Hürriyet Gazetesi'nden Nurettin Kurt'un "UYAP'ta skandal" haberi birinciliğe layık görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü Cumhuriyet Gazetesi'nden Aykut Küçükkaya'nın "Milyonlar o vakfa da gitmiş" başlıklı haberi aldı.
"Haber Fotoğrafı" dalında Haber Türk Gazetesi'nden Mehmet İnmez'in "Tekme" fotoğrafı birinciliğe değer görüldü. Bu dalda Hande Mumcu Özendirme Ödülü'nü ise "Yuh artık" başlıklı haberde yayınlanan fotoğrafıyla Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Özen kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!