Danimarka 0 - 0 Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Danimarka 0 - 0 Türkiye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 20:00

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Danimarka Futbol Federasyonu'nun 125. kuruluş yılı kutlaması onuruna yapılan özel maçta Danimarka'yı 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Danimarka'nın Odense şehrindeki TRE-FOR Park'ta oynanan karşılaşmada Danimarka'nın golünü 35. dakikada (penaltıdan) Daniel Agger kaydederken, Türkiye'nin gollerini 55. dakikada Olcay Şahan ve 90+2. dakikada Ozan Tufan attı.

Danimarka 0 - 0 Türkiye


MAÇTAN NOTLAR;

FATİH T
ERİM TAKİPTE
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İzlanda maçına artık sayılı günler kala futbolcularını yakından takip etmeye başladı. Terim, 90 dakika öncesinde saha kenarına kadar gelerek Ay Yıldızlı futbolcuların ısınma çalışmalarını izledi. Terim, sık sık futbolcularına Danimarka maçı öncesinde uyarılarda bulundu.

KAPTAN GÖKHAN GÖNÜL
Türkiye A Milli Takımında kaptanlık görevini yürüten Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın dünkü maça yedek kulübesinde başlaması üzerine Fatih Terim, kaptanlık bandını Gökhan Gönül’e verdi.

TÜRKLERİN AKINI
Danimarka’nın Odense kentindeki hazırlık maçına çevre şehirler ve ülkelerdeki gurbetçiler akın etti. 3500 Türk taraftar, Ay yıldızlı takımı desteklemeye gelirken maçı toplam 14 bin kişi statta izledi.

YILDIRIM DEMİRÖREN DANİMARKA'DA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bugün Danimarka'ya geldi. Dün Milli takım kafilesinde yer almayan Demirören, bugün Danimarka Milli takımı ile oynanacak olan hazırlık maçında teknik heyet ve futbolculara destek olmak adına Odense kentine geldi. Demirören, maçta stattaki yerini aldı.

YİNE AYNI SENARYO
Bir gurbet klasiği yine gerçekleşti. 55.dakikada Olcay Şahan’ın attığı beraberlik golünden sonra elinde Türk bayrağı olan iki gurbetçi taraftar sahaya daldı. Güvenlik görevlilerinin boşluğunu değerlendiren iki taraftardan biri elindeki bayrağı orta sahaya bırakıp Mehmet Topal’a koştu. Daha sonra saha kenarına doğru gelen iki Türk taraftarını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yanına çağırıp güvenlik görevlilerine de herhangi bir sert müdahalede bulunmamalarını isteyip dışarı aldı.


SAHAYA BİRA KUTUSU ATTILAR

Danimarka taraftarı, takımları 8.dakikada serbest vuruş kullanırken Onur'un koruduğu kale önüne bira kutusu fırlattı. Caner Erkin kutuyu alıp saha kenarına bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!