Barış için hentbol

Güncelleme Tarihi:

Barış için hentbol
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 01:51

Gençlerbirliği Hentbol Takımı tarafından, Ankara kulüpleri arasında düzenlenecek “Gazze Barış Kupası” bugün oynanacak maçlarla başlıyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Takımı Başkanı Nilüfer Bircan ile takım antrenörü Rüştü Şahin, turnuva ile ilgili TSYD Ankara Şubesi’nde tanıtım toplantısı düzenledi.
Bircan, M.Milli Piyango, BŞB Ankaraspor ve Ankara İl Özel İdare’nin katılacağı 3 günlük turnuva ile ilgili, “Kupayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Turnuvanın bir farkındalık oluşturması, fair-play’e dikkat çekmesi, sporun kardeşlik ve barış içinde yapılması açısından adının Gazze Barış Kupası olsun istedik. Diğer takımlar da destek verdi” dedi.
Rüştü Şahin’in antrenörlüğünde 4’ü Sırp 1’i Hırvat 5 yabancı oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını dile getiren Bircan, “Kadromuzdaki 4 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Genç oyuncularımızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hentbol Federasyonu Spor Salonu’ndaki turnuvanın ilk gününde; Gençlerbirliği-İl Özel İdare (17.00), M. Milli Piyango-BŞB Ankaraspor (19.00) maçları oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!