Bana teşekkür edeceklerine...

Güncelleme Tarihi:

Bana teşekkür edeceklerine...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 01:46

İki eşini öldüren Sefer Çalınak’ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, canlı yayında eleştirilere cevap verdi.

Haberin Devamı

Bugün programının canlı yayınında konuşan Seda Sayan, ' Bana teşekkür edeceklerine hakaret ediyorlar, ben adamı deşifre ettim' dedi.

Ünlü şarkıcı kendini böyle savundu:

"Ben bana yapılan kötülüğü hiç unutmadım, bunu söylemek istedim. Böyle salak bir kampanya başlattılar. Benim annem de çok ezilmiştir. Bunları hiç utanmadan yıllarca anlattım. Siz kimi eleştiriyorsunuz ya dönün de bir kendinize bakın karşınızda Seda Sayan var. Ben kendi kendime olmuyorum. Türkiye’de vergi rekortmeni olmuş okullar, yurtlar yaptırmış kadınların her zaman yanında olmuş bir kadınım siz kimsiniz, ben bunlara pabuç bırakır mıyım! Anneciğimin yaşadıklarını yıllarca anlattım. Hiç utanmadım. Annemin nasıl dayaklar yediğini anlattım ama yine de babacığıma kıyamazdım. Ben bile dün o adama dedim ki sen benim babam olsaydın seni asla affetmezdim. Hadi dönün de kendinize bakın."

Haberin Devamı

Sponsor sözleşmesini iptal eti

Haberin Devamı

Sosyal medyada programın yayından kaldırılması için kampanya başlatıldı. Artan tepkiler karşısında programın sponsoru olan firma anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

İşte o açıklama;
Sonuç olarak siz müşterilerimizin tavsiyeleri doğrultusunda adı geçen programda hiçbir sorumluluğumuz olmamasına rağmen sponsorluğumuzu iptal ettiğimizi siz değerli müşterilerimize saygı ile duyururuz.




Bana teşekkür edeceklerine...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!