Hıncal Uluç: Fenerbahçe'nin yedekleri Galatasaray'da direkt oynar

Güncelleme Tarihi:

Hıncal Uluç: Fenerbahçenin yedekleri Galatasarayda direkt oynar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 12:56

Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında ilginç tespitlerde bulundu...

Haberin Devamı

Hıncal Uluç'un yazısının bazı bölümleri şu şekilde...

Galatasaray'ı Süper Kupa'da yenerek moral depolayan Fenerbahçe'nin konuğu Karabükspor'du. Gol düellosunun yaşandığı maçın galibi sarı lacivertliler oldu. Maç ve hakem ile ilgili neler söyleyeceksiniz?

Fenerbahçe iki maçı da çok rahat kazanmalıydı. Ama yani bu Galatasaray'ı yenemiyorsa (İyi oynayan Muslera'ya rağmen) Fenerbahçe'de bir sorun var demektir. Yani tarihte karşısına çıkabilecek en kötü Galatasaray!

Şimdi en kötü derken şunu kastediyorum; Galatasaray'ın bir tarihi yenilgisi var o da 6-0. O 6-0'lık maçı alalım ve seyredelim.

Arkasından da bunu seyredelim. Göreceksiniz ki 6-0'lık maçta Galatasaray'ın 6-6 olabilecek kadar pozisyonu var. 6-0 yenildiği maçta, Fenerbahçe'nin attığı gol kadar net gol pozisyonu girmiş bir Galatasaray var. 0-0 biten maçta Galatasaray diye bir takım yok! Yani Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenemedi. Arkadan da Karabük'ü yenemiyordu. Fenerbahçe iyi yönetilmiyor. Fenerbahçe kulüp olarak da iyi yönetilmiyor, kenardan da iyi yönetilmiyor. Bu Aziz Yıldırım o kafayla orada oturduğu sürece Fenerbahçe'nin işi de çok zor. Ama kadrosu fevkalade zengin, fevkalade güçlü. Diyorum ya yedekleri Galatasaray'da direkt oynayacak bir kadrosu var.

Haberin Devamı

Diego'ya ceza sahasında arkadan yapılan müdahalede Brezilyalı futbolcu yerde kaldı. Sizce penaltı verilmeli miydi?
Diego'nun pozisyonu tartışılır. Bence penaltı değildi.

VOLKAN'IN DAVRANIŞLARI TERİM'İN UMURUNDA DEĞİL!
A Milli Takımımızın bu gece Danimarka ile oynayacağı özel maçın ve 9 Eylül'de İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının aday kadrosu belirlendi. Volkan Demirel kadroya alınmadı. Bu kararı nasıl buldunuz?

Şimdi oradaki eleştirilere katılmıyorum. Disiplin cezası olarak Fatih Terim almamazlık yapmaz. Fatih Terim'in umurunda değil disiplin cezası. Senelerden beri Emre'yi baş tacı yapan Fatih Terim'in üç maç ceza almış Volkan'ı milli takıma çağırmaması söz konusu olamaz. Ki Emre, FIFA ve UEFA'nın 3 yıldır en hassas olduğu konuda hapse mahkûm oldu. Yargıtay onaylamış olsa Emre hapse girecek ve yasalar gereği futbol hayatı bitecek, lisansı iptal edilip futbol oynayamayacak.

Haberin Devamı

FORMDA OLMADIĞI İÇİN KADROYA ALINMADI
Şu anda dosya Yargıtay'da duruyor. Yani belki de oynamaması gereken maçları oynuyor. Yargıtay bu kararını verdiği zaman (yani nöbetçi mahkeme gidip verseydi) Emre şimdi yoktu. Onu çağırıyor. Emre'nin çağrılması konu olmuyor. İlk 11'de oynasa bir de kaptan olacak ve FIFA diyecek ki 'Türk Milli Takımı ırkçılık suçundan hapse mahkûm adamı kaptan yaptı.' FIFA'nın Türkiye'ye bakışına bakar mısın! Bunlar umurunda değil Fatih Terim'in. Melo'ya söylediği söz yüzünden Volkan üç maç ceza almış da o yüzden kadroya almamış. Volkan'ın formunu beğenmedi. Tolga'yı çağırdı mı? Onu da çağırmadı. Formda olmadıkları için çağrılmadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!