Yaz aşkımı unutamadım

Yaz tatili için gittiğim otelde bir genç yakınlaştım. Rüya gibi 10 gün geçirdim. Ama evime dönünce beni aramadı, ben onu aramalı mıyım?

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, ben çok iyi bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan işletme mezunu genç bir kızım. Bu yaz gittiğim Antalya tatilinde bir akşam yemeği esnasında, yan masada oturan çok yakışıklı bir gençten bir anda çok etkilendim.
Ertesi gün onun kaldığım otelin halkla ilişkiler görevlisi olduğunu öğrendim, haliyle müşterilerle yakından ilgilenmek onun sorumluluğuydu. Çevresi güzel kadınlarla doluydu. Fakat benimle sanki biraz daha fazla ilgileniyordu.
Kısa bir süre içinde bu düşüncelerimden emin oldum, çünkü görevi bittikten sonra da yanımdan ayrılmıyordu. Her geçen gün onunla biraz daha yakınlaştık. Onunla eğlenirken, yüzerken, dans ederken, içki içerken, tatilimin biteceği aklıma bile gelmiyordu. Sanki bu rüya sonsuza kadar sürecek gibiydi. Sonuçta doğal olarak onunla yakınlaştık. 10 gün içinde onu sevmiştim. Benim için vazgeçilmez olmuştu. O da bana karşı çok sıcak davranıyordu. Otelden ayrılmadan önce, benden gerçekten çok hoşlandığını ama, onun görevinin Antalya’da benim ise Bursa’da oturmam nedeniyle, arkadaşlığımızın sürmesinin pek de mümkün görünmediğini ama her fırsatta beni görmeye geleceğini söyledi. Bunun yalan olduğunu anlamıştım. Bu kısa yaz aşkımın sonu olmayacağını biliyordum.
Şimdi tatilden döndüm ama onu unutamadım. Yine de karar vermekte zorlanıyorum. O beni aramıyor ama ben onu aramalı mıyım? Onu görmek için Antalya’ya gitmeli miyim? İlişkimizle ilgili kesin bir karar almalı mıyım? Yoksa yaz aşklarına güvenmemeli, deyip yolumu çizmeli miyim?
Rumuz: Kararsızım

Haberin Devamı


Güzel kızım, önce sana, yaz aşklarının gerçekten çok güzel, çok etkileyici ama bir sabun köpüğü misali, çabucak sönüveren aşklar olduğunu hatırlatmak isterim.
Yazın gençler, denizin, güneşin, müziğin, dansın da etkisiyle, baş döndürücü bir büyüye kapılırlar. Ama, tatil bittiğinde yaz aşkları uçup gidiverir. Ardından birkaç damla gözyaşı, çok güzel anılar bırakarak...
Acaba bu genç adam seninle aynı duyguları paylaşıyor muydu? Hiç sanmam. O seninle hoş bir macera yaşamıştır, belki turistik bir yerde çalışmanın rahatlığıyla birçok genç kızla yaşadığı gibi bir macera... Hepsi bu... Bir tatil boyu gezip eğleniyor, sonra da unutup gidiyordur.
Yaz aşkları zaten kısa ve hoş maceralar değil midir? Sen de bunu gözünde büyütme. Dertlenip, kendini üzme...
Hoş bir arkadaşlık yaşamışsın, ne güzel. Bunun sürmeyeceğini bildiği için, yine de sana karşı dürüst davranmış. Senden fazla bir şey beklememiş. Bu da senin hayrına olmuş.
Böyle yakışıklı ve beğenilen bir erkeğin sana ilgi göstermesi kendine olan güvenini arttırmalı. Dünyada sana yakınlık gösterecek tek kişinin o olmayacağını düşün ve bu tatili güzel bir anı olarak yüreğinde sakla...

Yazarın Tüm Yazıları