Seyhan Nehri'ne uçan otomobildeki 2 genç kız öldü

Güncelleme Tarihi:

Seyhan Nehrine uçan otomobildeki 2 genç kız öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 01:33

Adana’da sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil Seyhan Nehri’ne uçtu, 18 yaşındaki Berfin Alçiçek ile 19 yaşındaki Ceren Kuruluk ölürken 3 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi’nde, Seyhan Nehri yanından geçen Özdemir Sabancı Bulvarı’nda meydana geldi. 19 yaşındaki Ersel K. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkınca önce refüje çarptı ardından da savrularak Seyhan Nehri’ne uçtu. Otomobil sürücüsü Ersel K. ile ynındaki arkadaşları 18 yaşındaki Mehmet Erdinç Kürklü ile 19 yaşındaki Eren Köçükgöde yüzerek dışarı çıkarken, Berfin Alçiçek ile Ceren Kuruluk suda kayboldu.



Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen ekipler, kayıp kızların kurtarılması için çalışma yaptı. Dalgıç polisler tarafından yapılan arama sırasında kaza anında otomobilin camından fırladığı belirlenen Ceren Kuruluk’un cesedi kıyıya yakın bir bölgede, Berfin Alçiçek’in cansız bedeni ise 50 metre uzaklıkta bulundu.

Haberin Devamı

DÜN ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRMIŞ

Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan sürücü Ersel K., arkadaşlarının cesetlerinin bulunduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencisi olan Ersel K., gözaltına alınarak ifadesi için Bağlar Polis Merkezi’ne götürüldü.

Ersel K.'nın ifadesinde otomobilin kontrolden çıkıp refüje çarptığını, bu sırada yanında oturan kız arkadaşının ani bir hamle ile direksiyonu kendine doğru kırması sonucu otomobilin Seyhan Nehri’ne uçtuğunu söylediği öğrenildi.

Genç kızların cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Berfin Alçiçek’in bu yıl KKTC’deki özel bir üniversitenin psikoloji bölümüne dün kaydını yaptırdığı, Ceren Kuruluk’un ise Açık Öğretim Fakültesi’ne kayıt yaptıracağı öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu’na gelen Alçiçek’in babası öğretmen Yalçın Alçiçek, kızının cesedini teşhis ettikten sonra fenalık geçirdi. Alçiçek, kızının dün üniversiteye kaydını yaptırdığını söyledi.

Seyhan Nehrine uçan otomobildeki 2 genç kız öldü

KAZA KURBANLARI TOPRAĞA VERİLDİ

Berfin Alçiçek’in öğretmen olan babası Yalçın Alçiçek, kızının tabutunu cenaze arabasına kendi elleriyle koydu. Cenaze aracına binen baba Yalçın Alçiçek, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Genç kızın cenazesi, götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ceren Kuruluk’un ise boşanan annesi ile babası arasında cenazenin nerede toprağa verileceği konusunda anlaşmazlık çıktı. Ceren’in babası Göksel Kuruluk kızının cenazesini köylerinde toprağa vermek isterken eski eşi Selma Bodur buna karşı çıktı. Yakınlarının araya girmesi üzerine Ceren Kuruluk’un cenazesinin de Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verilmesine karar verildi.

Baba Göksel Kuruluk acılarının çok büyük olduğunu, eski eşinin talebini de anlayışla karşıladığını söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!