4 aylık bebeğe ölüm cezası

Güncelleme Tarihi:

4 aylık bebeğe ölüm cezası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 09:28

Fransa’da polisi arayarak 4 aylık bebeklerinin kaybolduğunu bildiren çift, daha sonra Creuse gölünde cesedi bulunan küçük Loan’ı öldürdüklerini itiraf etti.

Haberin Devamı

FRANSA’nın Creuse kentinde 27 Ağustos’ta polisi arayan Christelle Moulon (24) ile 31 yaşındaki inşaat işçisi eşi, Creuse gölü yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde 4 aylık bebekleri Loan’ın kaybolduğunu söyledi. İhbarı alan polis, Loan’ı bulmak için Creuse gölünde dalgıçlarla geniş çaplı arama başlattı. Christelle Moulon’un annesi, kızının eşinin şiddeti altında olduğunu, bebeği babanın öldürmüş olabileceğini açıklayınca polis, aile üzerine yoğunlaştı.

Loan’ın anne ve babasını ayrı ayrı soruşturan polis, anne ve babanın suçunu itiraf etmesini sağladı. Pazar günü Loan’ı ‘bir cezanın kötü sonuçlanması nedeniyle istemeden öldürdüklerini’ itiraf eden çift, bebeklerini göle birlikte attıkları yeri tarif edince, talihsiz bebeğin cesedi de bulundu. Bir naylon torba içinde bulunan bebeğin 27 Ağustos tarihinden önce öldüğü anlaşıldı ve vücudunda ölümünden birkaç gün öncesine ait şiddet izleri tespit edildi.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Sébastien Farges, “Loan, kalp sorunu nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirdiği için son derece kırılgan. Ciddi bakım isteyen bir bebek. Belki de bebeğin sağlık durumunun iyi olmaması aileyi umutsuzluğa itti. Ama bu yaştaki bir çocuğa ne tür bir ceza verilir anlamak mümkün değil” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!