Günün fırsatları

Haberin Devamı

METRO, marketlerde Bonus kartla tek seferde peşin ya da taksitle yapılan 250 TL ile 499 TL arasında ki alışverişlerden 25 TL, 500 TL ve üzeri alışverişlerden ise 50 TL Bonus kazanma fırsatı yaratılıyor. Yüzde 10 oranında hediye Bonus kazandıran bu kampanya, 3 Eylül Çarşamba gününe kadar sürüyor.Günün fırsatları


BKM Express özellikli banka kartlarıyla, Avansas.com’dan yapılan KDV hariç 140 TL’lik alışverişlerde anında 40 TL indirim sağlanıyor. Kampanyadan ilk 1250 kişi yararlanabiliyor. Ayrıca, belirlenen işlem adedine ulaşıldığı anda kampanyanın otomatik olarak durdurulacağını göz ardı etmemek gerekiyor.


VATAN Bilgisayar, Odea Bank’la yaptığı işbirliği sonucunda, müşterilerine yıllık yüzde 3.9 faiz oranıyla anında kredi kullandırıp, 12 ay taksitle cep telefonu alma imkanı sağlıyor. Bunun sonucunda müşteriler, satış fiyatı 2 bin lira olan bir akıllı cep telefonunu, 12 ay taksitle, toplam 2 bin 79 TL karşılığında sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

TÜRK Hava Yolları’nın bu hafta uygulamaya koyduğu kampanyayla İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından Saray Bosna’ya herşey dahil, gidiş dönüş 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı yakalanabiliyor. Kampanyadan yararlanma şartları arasında kalış süresinin 1 ayı geçmemesi de bulunuyor.

MAAŞINI Vakıfbank’tan alan müşteriler, bankanın kart aidatı yansıtılmayan Word Card’ını da almak isterlerse, faizsiz nakit avans kullanma imkanı da bulabiliyor. Maaş müşterilerine özel bu sıfır faizli nakit avans kampanyası, 1000 TL ile sınırlı tutuluyor. Kullanılan nakit avans, 4 eşit taksitte geri ödenebiliyor.

NOT: Listede yer alan kampanyalar, firmaların stoklarına göre sınırlı sayıda olabilir. Ayrıca, düzenlenen kampanyaların sorumluluğu da organize eden firmalara aittir. Hürriyet’in bu kampanyalarla herhangi bir bağlantısı yoktur.

Yazarın Tüm Yazıları