Başkent’ten bütün Türkiye’ye

Güncelleme Tarihi:

Başkent’ten bütün Türkiye’ye
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 01:06

Gelin ve damadın en özel gününde sabahtan akşama kadar onları yalnız bırakmayan Neşeli Günüm Fotoğrafçılık firması ortaklarından Burak Aksoy ve Ertan İyiaksu, hayal gücünü ve yaratıcılığı Başkent’ten bütün Türkiye’ye taşıyor.

Haberin Devamı

Ankara firması olmasına rağmen Türkiye’de bir çok yerde hizmet veren Neşeli Günüm, yüzlerce gelin ve damadın heyecanına ortak oluyor. Merakı ve yaratıcı düşünmeyi öncelikli kural olarak belirleyen bir prodüksiyon şirketi olduklarını belirten Aksoy ve İyiaksu, şunları söyledi:
“İşte bu yüzden, çılgınlar gibi araştırma yapan, yenilikleri takip eden, hayal gücünün sonu olmayan, yaratıcı bir ekiple çalışıyoruz. Bu da bize şehirlerarası ve uluslararası düzeyde iş yapma keyfini yaşatıyor. Ayrıca, yaptığımız her işin özünde ekibimizin mizah anlayışını ve yaratıcılığını yansıtan detaylar var. Dolayısıyla özgün işler çıkarıyoruz. Her yeni proje için sınırlarımızı yeniden zorluyoruz ve ‘Bu defa neyi daha iyi, daha farklı yapabiliriz?’ diyoruz.

OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM

Haberin Devamı

Deneyimlerimizi hayalleriniz için kullanırken, sizin hayalleriniz bizlere yeni deneyimler yaşatıyor. Düğün gününüzün sabahından itibaren, yanınızda heyecanınıza ortak olan herkesi, yaşadığınız her anı, etrafınızda yaşanan her olayı kaydediyoruz. Sadece kaydetmekle de kalmıyor, genç, dinamik ve pozitif ekibimizle gününüzün eğlenceli geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yıllardır yüzlerce gelin ve damadın heyecanına ortak oluyoruz. Her yeni işi, ilk iş olarak görüyoruz ve günün sonunda yeni dostlar edinmiş olarak yanınızdan ayrılıyoruz. O gün en az sizinki kadar büyük bir heyecanla, sizin kadar hevesle ve en az sizin kadar özenle yaklaşıyoruz. Çünkü bizim için ‘Oğlan bizim, kız bizim’ oluyor.”

Başkent’ten bütün Türkiye’ye

Başkent’te ve birçok şehirde çiftleri yalnız bırakmayan Neşeli Günüm ekibi son olarak geçtiğimiz aylarda Hülya Avşar’ın yeğeninin düğünü için İstanbul’daydı. Ekibin yaptığı ve Avşar tarafından da paylaşılan düğün videosu ise büyük ilgi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!