Akıl verme zamanı değil

Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi ve kendi yöntemleriyle yapsın.

Haberin Devamı

Sizin tavsiyeleriniz şu an kullanılanlardan çok daha faydalı olsa bile karşınızdaki kişiler önerilere kulak verecek durumda olmayabilir.
Akşamüstünden itibaren ise etkiler yumuşayabilir, hatta gece saatlerinde hoş sürprizler olabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Problem çözme konusunda pratik olmanız ve olayları basit şekilde ele almanız takdir toplayabilir. Ortaklık veya işbirliği gerektiren işlerin gündemde olacağı günlerdesiniz. Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Boğa
Maddi konular, kaynaklar ve yetenekleriniz konusunda tartışmaya girmemeye dikkat edin. Uzlaşmacı olanın kazanacağı günler. Sağlığınızı ihmal etmemeniz ve vücudunuzdan gelen sinyalleri dikkate almanız gereken bir aydasınız.

İkizler
Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması, olayların büyümesine yol açabilir. Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Yengeç
Çevrenizdekilerin kafasından geçenleri veya planlarını öğrenmek istiyorsunuz ama bu konuyu açmak tartışma yaratabilir. Ailenizin, aile ilişkilerinin veya evle ilgili konuların ön plana çıkmaya başladığı günlerdesiniz.

Aslan
Vizyonunuz, sizi istediğiniz yere götürebilir. Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın. Maddi alanda görüşmeler ve konuşmalar artmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Başak
Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler. Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Terazi
Bazı kişiler, bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir. Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Akrep
Planlarınızı, sırlarınızı ya da kendinizle ilgili bilgileri diğerleriyle çok fazla paylaşmamanız gereken günlerdesiniz. Daha organize hareket etmeniz gereken günlerdesiniz.

Yay
Hiç kimse sizi hafife almamalı. Ancak siz de, karşınızdaki kişilerin sizi hafife aldıkları için isteksiz kararlar aldıklarını düşünmemelisiniz.

Oğlak
Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız, kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kova
Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlar, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Balık
Alışverişlerin artacağı günlerdesiniz. Doğru taktikler uygulamanız gerekecek. İş fırsatları önünüzde ama sevdiğiniz kişilere de zaman ayırmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları