Tişörtteki mesaj

Güncelleme Tarihi:

Tişörtteki mesaj
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 00:37

“Güzel günler göreceğiz, güneşli günler” tezahüratı Beşiktaş ile F.Bahçe taraftarlarını “Bizim bestemiz” kavgasına düşürmüştü. Arjantinli yıldız dün üzerinde “Güneşli günler” yazan bir tişört ile geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Bilic’in istediği Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa İstanbul’a geldi. Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin çabası sonucunda takıma kazandırılan Sosa bugün sağlık kontrolünden geçecek. Metalist Kharkiv takımının 9 milyon Euro bonservis ücreti istediği Sosa için yoğun temaslara giren Başkan Fikret Orman, Mersin İdman Yurdu ile yapılan maç sırasında Ukrayna kulübü başkanı ile yaptığı yoğun telefon görüşmesinden sonra bu oyuncuyu siyah beyazlı renklere kazandırdı.

YÖNETİM TAM KADRO TÖRENE KATILACAK

SOSA’nın bonservisi için toplam 3,5 milyon Euro ödeneceği ve kendisine de yıllık 1 milyon 500 bin Euro verileceği Kap’a bildirilecek. Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Jose Sosa, sağlık kontrolünden sonra kulüp binasında Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Mete Vardar’ın katılacağı törenle 3 yıllık sözleşme töreni yapılacak.

Haberin Devamı

Sağlık kontrollerinden geçecek

BEŞİKTAŞ’ın Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımından transfer ettiği Jose Sosa, bu sabah Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrollerinden geçecek. Sosa’nın sağlık kontrolü için saat 09.00’da Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi’nde olması planlanıyor.

Beşiktaş’tan KAP’a açıklama!

BEŞİKTAŞ, Metalist’ten Sosa’nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Yapılan açıklamada “Jose Ernesto Sosa’nın Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımına transferi ile ilgili görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Tişörtteki mesaj

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!