Bu kez gaza gelmeyiz!

Güncelleme Tarihi:

Bu kez gaza gelmeyiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 00:35

Beşiktaş Başkanı, “Geçen sezon lig başında bizi şampiyon yaptılar. Sonra da bazı olayların ardından üzerimizden silindir geçti. O gazlara gelmeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Beşiktaş’ın büyük beklentileri olduğunu söyledi. Beyaz TV’ye konuşan Orman şunları söyledi...

Geçen yıl da üst üste maçları kazanca şampiyonluğumuzu ilan ettiler. Sonra bazı olaylar üstümüzden silindir gibi geçti. O dönemde ne çektiğimizi Allah bilir. İyi top oynayıp, işimizi iyi yapacağız. Biz o gazlara artık gelmeyiz.
Süleyman Seba Sezonu fikrinden memnunuz. Bunları şekilsel değil de icraatsal hale getirmek gerek. Türk insanı marka değerinin yükselmesini istiyor. Bu kötü olaylardan kurtulmak istiyor.
Yeni stadın ismine Seba adı verilmesi için talep var. Süleyman ağabey çok sevdiğimiz bir insan. Ölümüyle tüm insanların içinde acı bıraktı. Ancak Beşiktaş’ın tek yaratıcısı Süleyman ağabey değil. Öncesinden de gelen insanlar var. Şeref bey var, Şerafettin abi var. Beşiktaş futbolunu kuran insanlar bunlar. Aramızda konuşucaz, ona göre açıklama yaparız.

Haberin Devamı

‘DEMBA BA’NIN KRONİK SAKATLIĞI YOK’

Demba Ba buraya geldiği zaman sağlık kontrolünden geçirilerek, geldi. Öncesinden sağlık problemi olduğu kesin. Sakatlığı olabilir, haftaya geçer. Kronik sakatlığı ve futbol hayatının tehlikeye girdiği yönünde yazılan, çizilenler gibi bir durum yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!