Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili Galatasaray'da

Güncelleme Tarihi:

Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili Galatasarayda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 18:57

Galatasaray transferin bitimine bir gün kala bombaları patlatıyor... Tarık Çamdal, Pandev, Dzemaili... Bu 3 oyuncu da artık sarı kırmızılı formayı giyecek. Başkan Ünal Aysal'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamaya göre bu 3 oyuncu da resmi imzaları bugün atacaklar.

Haberin Devamı

Galatasaray yarın sona erecek transfer dönemi öncesi Eskişehirspor'dan milli oyuncu, sol bek Tarık Çamdal ve Napoli'den golcü oyuncu Pandev ve orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile anlaştı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Hürriyet'e verdiği bilgiye göre sarı kırmzılı ekip Eskişehirspor'a Tarık Çamdal için 4,5 milyon Euro ve Umut Gündoğan'ı verecek. Hem kulüple hem de Tarık ile prensip anlaşmasına verilirken bu transferde resmi imzalar yarı atılacak.

Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak.

BORSAYA DA BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ile Napolili futbolcular Goran Pandev ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor Kulübü ile, Goran Pandev'in ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için Napoli futbol kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

'3 TRANSFER İSTİYORUM' DEMİŞTİ

Haberin Devamı

Prandelli, Bursaspor maçı sonrası verdiği demeçte 3 transfer istiyorum demişti. Bu üç transfer ile Başkan Aysal, Prandelli'nin isteklerini gerçekleştirmiş oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!