Bu kez gaza gelmeyiz!

Güncelleme Tarihi:

Bu kez gaza gelmeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 16:18

Beşiktaş Başkanı, “Geçen sezon da üst üste maçlar kazanarak sezona girmiştik. Bizi şampiyon yaptılar. Sonra da bazı olayların ardından üzerimizden silindir geçti. Biz artık o gazlara gelmeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Beşiktaş’ın yeni sezondan büyük beklentileri olduğunu söyledi. Beyaz TV’ye konuşan ve çarpıcı açıklamalar yapan Başkan Orman, geçen sezon olduğu gibi yine üst üste maçlar kazanılınca şampiyon ilan edildiklerini ifade ederek, “Biz o gazlara gelmeyiz” dedi. Bu hatayı geçen sezon yaptıklarını dile getiren Orman şunları söyledi...
Geçen yıl da üst üste maçları kazanca şampiyonluğumuzu ilan ettiler. Sonra bazı olaylar üstümüzden silindir gibi geçti. Toparlayana kadar ne çektiğimizi Allah bilir. İyi top oynayıp, işimizi iyi yapacağız. Biz o gazlara artık gelmeyiz.

Süleyman Seba Sezonu fikrinden memnunuz. Bunları şekilsel değil de icraatsal hale getirmek gerek. Türk insanı marka değerinin yükselmesini istiyor. Bu kötü olaylardan kurtulmak istiyor.
Yeni stadın ismine Seba adı verilmesi için talep var. Süleyman ağabey çok sevdiğimiz bir insan. Ölümüyle tüm insanların içinde acı bıraktı. Ancak Beşiktaş’ın tek yaratıcısı Süleyman ağabey değil. Öncesinden de gelen insanlar var. Şeref bey var, Şerafettin abi var. Beşiktaş futbolunu kuran insanlar bunlar. Aramızda konuşucaz, ona göre açıklama yaparız.
Demba Ba buraya geldiği zaman sağlık kontrolünden geçirilerek, geldi. Öncesinden sağlık problemi olduğu kesin. Sakatlığı olabilir, haftaya geçer. Kronik sakatlığı ve futbol hayatının tehlikeye girdiği yönünde yazılan, çizilenler gibi bir durum yok.

Ben başkan olarak spor camiasında herkesle, her kesimle bir araya geliyorum da diğer isimler bir araya gelemiyor. Hakemler için hep iyimser oldum. Onlar da hata yapacaklar. Dünya Kupası’nda da yaptılar. Arsenal maçında da penaltımızı vermediler. Sonuca etki edecek hata olmasın. Allah onlara hakem şansı versin. Bize de futbol şansı. Art niyetli olmasınlar, yeter.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!