Erman Toroğlu: Yanlarım ağrıyor

Güncelleme Tarihi:

Erman Toroğlu: Yanlarım ağrıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 16:15

Erman Toroğlu, Bursa-Galatasaray maçındaki ofsayt kararlarına dikkat çekerken ilginç bir yorum yaptı: “Yanlarım ağrıyor diye bağırdım yıllarca! Herkes hakeme bakarken kenarda ne bayraklar kalktı, kalkmadı, şampiyonluklar gitti, kümeye düşenler oldu.”

Haberin Devamı

TRT Spor’da, Futbol Arenası adlı programda yorumculuk yapmaya başlayan Erman Toroğlu ile Sergen Yalçın, dün akşam yayınlanan ilk programda birbirinden çarpıcı yorumlar yaptı. Bursaspor-Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçlarını değerlendiren Toroğlu ve Sergen’in bazı tespitleri şöyle:

TOROĞLU: Yanlarım ağrıyor diye bağırdım yıllarca! Herkes hakeme bakarken kenarda ne bayraklar kalktı, kalkmadı, şampiyonluklar gitti, kümeye düşenler oldu.

YALÇIN:
Hocalara tavsiyem; biraz dik durun. Sonra hoca yetişmiyor diyorlar, yetişmez tabii ki. Ben Gaziantepspor’u bıraktım neler dediler?

TOROĞLU:
Aktif ve pasif ofsayt olayını açacağız. Zekeriya'nın (Alp) hakemi aktif diyecektir bu pozisyona. Şu 1.5 metreyi idrak edemediler. Bu pozisyon net ofsayt değil (Galatasaray'ın ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonu)

YALÇIN:
Mersin olmamış… Balıkesir ve Mersin'in daha ilk haftadan söylüyorum; ilşleri çok zor.

TOROĞLU:
Bu Galatasaray takımına çok kötü diyorsun ama Avrupa'da bambaşka oynuyorlar. UEFA'yı almışsın milattan önce, Türkiye'de rezalet, ama üç gün sonra Avrupa'da çok başka…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!