Triyanda Evlerini Egebeta satacak

Güncelleme Tarihi:

Triyanda Evlerini Egebeta satacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 01:06

Egebeta’nın yeni yatırımı Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı, Egesel İnşaat’ın yeni projesi Triyanda Evleri’nin satış ve pazarlamasında tek yetkili olacak.

Haberin Devamı

EGEBETA Gayrimenkul Danışmanlığı, sektöre hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’de gayrimenkul danışmanmlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama konseptiyle dikkat çeken Egebeta Gayrimenkul, ilk danışmanlık anlaşmasını da İzmir’deki prestij projeleriyle tanınan Egesel İnşaat’la imzaladı.

Tek yetkili
Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Egesel İnşaat’ın yeni projesi Triyanda Evleri’nin bölgeye önemli değer katacağını, Egebeta Gayrimenkul’ün böyle önemli bir projenin satış ve pazarlaması konusunda tek yetkili olacağını söyledi. Triyanda Evleri’nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla dikkat çektiğini belirten Alişer, Egesel İnşaat’la işbirliği yapmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Triyanda Evleri için Scala Ofis tarafından özel bir satış ofisi dizaynı hazırlandığını bildiren Gafur Alişer, bu özel tasarımlı ofisin eylül sonunda hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

YÜZDE 77’Sİ YEŞİL ALAN

1995’ten bu yana inşaat sektöründe hizmet verdiklerini hatırlatan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin de, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile Torbalı Ayrancılar’da yapımı devam eden Triyanda Evleri’nin satışı konusunda işbirliğine gittiklerini ifade etti. 30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 konutun yer aldığı Triyanda Evleri’nin birçok özelliğiyle dikkat çektiğine işaret eden Şahin, “Projemizde yeşil alanlara özel önem verdik. Triyanda Evleri’nin yüzde 77’si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, kafe, bin metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuyoruz” diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ İLK SIRADA

EGESEL’in müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğunu vurgulayan Melten Şahin, Triyanda Evleri’nde bütün detayları titizlikle tasarladıklarını, konutlarda doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunacağını paylaştı. Triyanda Evleri’nin ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğinin altını çizen Şahin, projenin İZBAN ve çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 15 dakika, havalimanına ise 10 dakika mesafede yer aldığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!