Sosa Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Sosa Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 01:27

Başkan Fikret Orman, transfer görüşmelerinde yaşanan problemleri bizzat çözdü. Ukrayna ekibinin bonservisinde indirime gittiği Jose Sosa, yarın İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

Haberin Devamı

VE Kartal bombayı patlattı! Jose Sosa, siyah beyazlı formaya çok yaklaştı. Teknik direktör Slaven Bilic’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Arjantinli yıldızın transferinde yaşanan problemleri başkan Fikret Orman bizzat çözdü. Beşiktaş Başkanı Orman, dün Mersin’de Serdal Adalı’nın verdiği davette transferi bitirdi.
Daha önce Jose Sosa’nın menajeri Ezequiel Manera ile her konuda anlaşan başkan Fikret Orman, Metalist Kharkiv başkanı ile telefon görüşmeyi gerçekleştirdi. Siyah beyazlıların başkanı, gerekli teklif ve banka teminatını da verdi.

“KAP’A BİLDİRECEĞİZ”

YAPILAN önceki görüşmelerde Metalist Kharkiv, Beşiktaş’tan Sosa için 9 milyon Euro bonservis ücreti talebinde bulunmuştu. Siyah beyazlı kulüp bu yüksek ücret nedeniyle anlaşmaya pek yanaşmadı. Ancak araya başkan Orman girdi. Siyah beyazlıların başkanı, Metalist Kulübü yöneticilerini ikna etmeyi başardı. Ukrayna ekibi de 9 milyon Euro’da indirime gidince pürüzler çözüldü. Fikret Orman dün de, “Bugün bir oyuncunun transferini bitirdik. Yarın KAP’a bildireceğiz” dedi. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, Sosa’nın yarın İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!