Vay! Bu oyuna 3 puan ha?

G.SARAY’ın lig açılışında ilk 45 dakikadaki futbolu sadece futbol heyecanını değil, yaşama sevincini bile toptan alıp götürecek türdendi.

Haberin Devamı

Ne oynadığı anlaşılamayan, çerçeveyi tutturacak bir şut üretemeyen, tek heyecan kırıntısını Sneijder’ın “kaleye doğru giden” şutuyla yaşatan renksiz bir takım.

‘HOŞ BİR TESADÜF’

KAPTAN Selçuk’a bakıyorum... Nasıl bir futbolcu olduğunu bilmesem, “Alın oyundan bari, çocuk aklı hangi parkta, kumsaldaysa oraya gitsin” diyeceğim. Sadece Selçuk mu ruh gibi gezinen? Muslera’yı, Chedjou’yu, Semih’i bir kenara ayırıp hepsi için aynı yorumu yapabilirdim.
Takımların sezon başlarında kötü sonuçlar almaları alışıldık bir durumdur. Fakat manzara kötü futbolun sezon başıyla sınırlı kalmayacağını işaret ediyor, umarım yanılırım. Zaten skor bakımından, oynadığı futbola bakılırsa mucize kontenjanından bir 3 puan çıkarmayı da başardı. Bursa’nın akın hazırlık aşamasında kaptırdığı topu Bruma’ya verdikten sonra harika bir koşu yapan ve daha da harika bir vuruşla golü yapan Burak gecenin kahramanı olmaya hak kazandı.
Son dakikada Olcan’la gelen gol dengesini kaybetmiş Bursa’ya kesilen ceza bileti oldu. G.Saray’ın ilk yarıdaki oyununu endişe, sıkıntı ve esnemeyle izlemiş biri olarak 2 golle 3 puanın gelmiş olmasını en iyimser ifadeyle “hoş bir tesadüf” olarak görebilirim. Transfer elbette şart fakat çözüm müdür, bekleyip göreceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları