Biji Serok Erdoğan’lı karşılama

Güncelleme Tarihi:

Biji Serok Erdoğan’lı karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 23:59

Cumhurbaşkanlığı görevini Perşembe günü Abdullah Gül’den devraldıktan sonra ilk kez İstanbul’a gelecek olan Recep Tayyip Erdoğan’ı, İstanbul Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde bini aşkın coşkulu bir kalabalık karşılamak için bekliyor.

Haberin Devamı

Karşılamaya gelenler arasındaki bir grup ise halay çekip Kürtçe, “Biji Serok Erdoğan” (Yaşasın Başkan Erdoğan) diye slogan attı. Erdoğan’ı taşıyan özel uçağın Atatürk Havalimanı’na 00. 15’te inmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, otobüsün üzerinden kendisini karşılamaya gelenlere kısa bir konuşma yapması bekleniyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun Twitter hesabından, “Cumhurbaşkanımızla ilk İstanbul buluşmamız. Cumhurun Başkanı İstanbul’a geliyor. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi Saat, 22:00” diye yazmasının ardından alanda toplanmaya başlayanlar ellerinde Türk Bayrağı, Erdoğan logolu flamalar ve Erdoğan posterleri taşıdılar. “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını söyleyip çifte telli oynayan vatandaşlar, Erdoğan için uyarlanan ‘Dombra’ şarkısıyla coştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!