Dinletme dinle

Güncelleme Tarihi:

Dinletme dinle
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2014 02:14

62’nci hükümette yeniden Ekonomi Bakanı olarak görevlendirilen Nihat Zeybekci, Almanya’nın Türkiye’yi dinlediği iddialarına ilişkin “Alman istihbaratı Türk istihbaratını dinliyorsa, bizim istihbaratın işi onu dinletmemektir. Karşılık olarak da onları dinlemektir” dedi.

Haberin Devamı

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılmak için geldiği Denizli’de, coşkuyla karşılandı. Zeybekci için, önceki gece saat 23.30 sıralarında Ankara’dan karayoluyla geldiği kent girişinde karşılama töreni düzenlendi. Karşılamaya Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Başkanı Avni Örki, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, daire müdürleri, AK Partili ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

ATLI DOMBIRALI KARŞILAMA

Makam otomobiliyle karşılama noktasına gelen Zeybekci’ye, Denizlispor Atlı Spor Kulübü’nden 5 atlı eşlik etti. Otomobilinden indikten sonra başından konfetiler atılan Bakan Zeybekci, protokol üyeleri ve kendisini karşılayan partililerin kutlamalarını tek tek kabul etti, yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi. Zeybekci’nin karşılanması sırasında parti otobüsünden de Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimde kullandığı ‘Dombıra’ şarkısı sürekli olarak çalındı.

Haberin Devamı

MÜTTEFİK OLSAK BİLE

Denizli Valiliği’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeybekci, Almanya’nın Türkiye’yi dinlediği iddiaları ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Alman istihbaratı Türk istihbaratını dinliyorsa, bizim istihbaratın işi onu dinletmemektir. Karşılık olarak da onları dinlemektir. Her ne kadar müttefik olsak da bu konudaki anlayışım budur. Ancak eğer Başbakan’ı, bakanları dinlemekle ilgili bir talimat varsa bu dostluğa yakışmaz. Dinletmeyeceksin.”

ALLAH BİR DAHA YAZDIRMASIN

Zeybekci 30 Ağustos’a ilişkin ise şu mesajı verdi: “Bu millet çok zaferler gördü. Asla esir edilemeyen bu millet, tarihteki güzel yerini yeniden alacaktır. 30 Ağustos nasıl yeni bir başlangıçsa, yeni medeniyet yolunda, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında layık olduğumuz yere geleceğiz. Yeni bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Ağustos ayında Türkiye Cumhuriyeti çok önemli günler yaşadı. Yeni Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız oldu. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı
yazdırmasın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!