Köşk'te ilk resepsiyon

Güncelleme Tarihi:

Köşkte ilk resepsiyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 21:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Çankaya Köşkü'nde düzenlenen resepsiyona ev sahipliği yaptı. Ses sanatçısı Muazzez Ersoy karşılama esnasında iki adet gülü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi first lady Emine Erdoğan'a takdim etti. Erdoğan çifti de Ersoy'a teşekkür etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna ev sahipliği yaptı. Bu resepsiyon, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Köşk'teki ilk resepsiyonu niteliği taşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan davetlileri karşılayıp, tebrikleri kabul ettiler.

ERDOĞAN ÇİFTİNE BEYAZ GÜL VERDİ

Köşk'ün bahçesinde davetlileri karşılayan Erdoğan çiftine ses sanatçısı Muazzez Ersoy küçük bir sürpriz yaptı. Ersoy karşılama esnasında iki adet gülü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi first lady Emine Erdoğan'a takdim etti. Bu jest karşısında Erdoğan çifti de Ersoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Köşkte ilk resepsiyon

Haberin Devamı

7 BÖLGEDEN 7 MUHTAR KÖŞK'TEKİ RESEPSİYONA KATILDI

Resepsiyonda 7 bölgeden 7 muhtar (Edirne, Kars, Diyarbakır, Siirt, Rize, Adana, Aydın, Konya) yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul ve Ankara'da ikametgahının bulunduğu mahalledeki muhtarlarının da davetliler arasında olduğu görüldü. Köşk'teki resepsiyonda orgeneralden ere vatana kadar Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'ndeki tüm rütbeleri temsil eden davetlilere yer verilmesi; şehit yakınlarının ve gazilerin, TSK yararına faaliyet gösteren dernek ve kurumların temsilcilerinin de çağrılmış olması dikkati çekti. Ayrıca koreografide, tarihten bugüne Osmanlı dahil olmak üzere Türk ordularının kullandığı 21 farklı üniformalarının muhafız alayı askerlerince giyinilmiş biçimde davetlilerin izlenimine sunulduğu gözlendi.

3 BİN DAVETLİ

Çankaya'daki resepsiyona yaklaşık 3 bin kişi davet edildi. Davetlilerin Köşk'e girişi için özel manyetik kartlar hazırlandı.

Resepsiyona muhalefet partileriden katılım yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!