‘Büyük Adım’ ile 100 bin müşteriye ulaştı

Güncelleme Tarihi:

‘Büyük Adım’ ile 100 bin müşteriye ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 01:18

HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, özellikle faiz, ücret ve komisyonlarda çeşitli avantajlar sundukları ‘Büyük Adım’ platformu kapsamında müşterilerine, yılda ortalama 1200 TL avantaj sağladıkları söyledi.

Haberin Devamı

Büyük Adım’ın HSBC Modern Hesap müşterilerine ve kredili mevduat hesap avantajlarını üst limitlerinde kullanan müşterilerin kazancının ise yılda 2 bin TL’ye ulaşabileceğini kaydeden Turan, “Şu ana kadar 100 bine yakın müşteriye ulaşan Büyük Adım’dan; biri fatura olmak üzere aylık en az 500 TL tutarında üç adet ödemesini, HSBC’deki vadesiz hesabından yapan herkes yararlanabiliyor. Biz özellikle düzenleyici otoritenin ücret ve komisyonlara yönelik çalışmalarının başladığı geçen yılın sonundan itibaren müşterilerimize daha avantajlı ürünler sunmanın yollarını aradık ve bunu sonunda ‘Büyük Adım’ı oluşturduk. Geçen şubat ayında başladığımız Büyük Adım’dan şu ana kadar beklediğimizden daha sonuçlar elde ettik. Önümüzdeki mart ayında 250 bin müşteriye ulaşacağımız öngörüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

HEDEF GÜNLÜK İŞLEMLER

HSBC’nin Büyük Adım’a dahil olan müşterileri ile bankacılık ilişkisini çok daha fazla derinleştirmeyi başardığını kaydeden Turan, şöyle konuştu: “Büyük Adım kapsamındaki müşterilerimiz, 4 kat daha fazla ürünümüzü kullanıyor. Hedefimiz, ödemeleri ve günlük bankacılık işlemleri için, HSBC’yi ana bankaları olarak tercih eden, mevcut ve yeni tüm müşterilerimizin hayatını her gün daha da kolaylaştırmak ve müşterilerimize daha çok kazandırmak. Bu doğrultuda, ‘Hayatta her şey matematik değildir, bazı şeyler kesinlikle öyledir.’ dediğimiz yeni reklam kampanyamızla, müşteri kazanımımızın artarak devam edeceğini düşünüyoruz. HSBC Türkiye olarak, koşullar ne olursa olsun müşterilerimizin yanında olmaya, onların hayatına değer katan ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Bankaların kârı yüzde 12.4 düştü

BANKACILIK sektörünün Temmuz dönem kârı yüzde 12.4 düşüşle 14.5 milyar lira oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verilerine göre, sektörün aktif toplamı da yüzde 18.6 artışla 1.85 trilyon liraya ulaştı. Sektörün kredileri de yıllık bazda yüzde 20 artışla 1.14 trilyon liraya ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!