Amerika ile Boğa madalyaya hazır

Güncelleme Tarihi:

Amerika ile Boğa madalyaya hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 23:05

Kaliteli kadrolarıyla dikkat çeken ev sahibi İspanya ile Amerika, Dünya Kupası’na gelirken tüm hazırlık maçlarını kazanarak havalarını attı.

Haberin Devamı

2014 FIBA Dünya Kupası’nda iki ülke diğerlerinin önüne geçiyor… Son Dünya Şampiyonu apoletli Amerika Birleşik Devletleri ile turnuvaya ev sahipliği yapan İspanya, Dünya Kupası öncesinde eriştikleri formla parmak ısırtıyor.
Milli Takımımızın 9 maçta 2 galibiyet çıkararak hayal kırıklığı yaşattığı periyotta İspanya ve ABD oynadıkları tüm özel karşılaşmalarda sahadan galibiyetle ayrıldı. Navarro, Gasol Kardeşler, Rodriguez ve Fernandez gibi yıldızlarıyla ev sahibi avantajını kullanacak olan İspanyollar 8 hazırlık maçında 8 galibiyet elde ederken, eksiklikleri olsa da ABD, James Harden, Derrick Rose ve Stephen Curry gibi starlarıyla oynadığı 3 özel karşılaşmanın tümünde güldü.

TURNUVANIN PLASESİ LİTVANYA

Hali hazırda turnuvanın en büyük favorileri olarak gösterilen iki ülkenin hazırlık karşılaşmalarındaki yüksek formları da Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya’yı kupaya yakın olarak gösteriyor.
FIBA Dünya Kupası öncesi yapılan tahminlerde, altın madalyanın İspanya ya da ABD’den birine gideceği görüşünde birleşilirken, bronz madalya için öne çıkan ülke ise Litvanya olarak gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!