Ata Yatırım’dan ücretsiz izleme

Güncelleme Tarihi:

Ata Yatırım’dan ücretsiz izleme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 01:08

Kısa bir haber turu...

Haberin Devamı

ATA Yatırım ve Ata Online, Borsa İstanbul tarafından 1 Eylül 2014 tarihinde hisse senedi, tahvil ve VİOP piyasalarında anlık verilerin izlenmesi için uygulamaya başlanacak olan yüzeysel lisans bedeli için müşterilerine yeni bir uygulamayı başlattı. Hem Ata Yatırım hem de Ata Online, bu uygulama kapsamında Eylül ayında işlem yapan tüm müşterileri adına her piyasa için ayrı ayrı ödenmesi gereken 6 TL + KDV tutarındaki lisans bedelini karşılıyor.

Otokoç 29 bin 480 araç sattı
OTOKOÇ Otomotiv, yılın 7 ayında 29 bin 480 adet satışla Türkiye’deki toplam araç satışlarının yüzde 8.1’ini gerçekleştirdi. Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, ocak- temmuz döneminde ekonominin beklentilerin üzerinde büyümesine karşın kur ve faizdeki yükseliş, vergi oranlarındaki artış ve kredi işlemlerine yönelik getirilen sınırlamalar nedeniyle otomotiv pazarının yüzde 23 küçüldüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Toyota Boğaz’ı koruyor
İSTANBUL Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü, boğaz köprülerinin devriye ve korumasında Toyota’nın çevreci hibrit otomobili olan Prius’u kullanacaklar. Düzenlenen törenle teslim edilen araçlara ilişkin Toyota Türkiye Satış Direktörü Selim Okutur, “Bizim amacımız, trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bile hiç yakıt harcamadan köprüleri geçebilecek hibrit teknolojisine sahip araçlar ile Toyota’nın üstün teknolojisine dikkat çekmek” dedi.

Superonline’dan hediye
TURKCELL Superonline’ın 50 Mbps hız – 150 GB hız alanı ve 100 Mbps hız – 250 GB hız alanı paketlerinden birinde 24 ay kalma sözü verenler, ister 7 inç 3G ve WiFi özellikli ASUS MeMO Pad 7, ister 8 inç WiFi özellikli ASUS MeMO Pad 8 sahibi oluyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell Superonline yetkili bayileri, www.superonline.net adresi ya da 0850 222 0 222 numaralı çağrı merkezi üzerinden başvurmak yeterli.

Yapı Kredi’den eğitim kredisi
YAPI Kredi, “Eğitim Kredisi” kampanyası başlattı. Yapı Kredi açıklamasına göre, “Eğitim Kredisi” kullanıcıları, yurtiçi ve yurtdışı, tüm eğitim harcamaları için 50 bin TL ve 36 ay vadeye kadar kredi imkanından ister dosya masrafsız, ister düşük faizli yararlanabiliyor. 10 bin TL’ye kadar kullanılacak krediler için İnternet Şubesi, SMS, Çağrı Merkezi ve Yapı Kredi ATM’leri üzerinden “Kredi Şimdi” ile kredi başvurusu yapılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!