Düğünden çıkıp sete koştular

Güncelleme Tarihi:

Düğünden çıkıp sete koştular
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 01:02

Fransa’da 60 milyon dolarlık şatolarının yakınında sessiz sedasız evlenen Angelina Jolie ve Brad Pitt, kısa bir tatil yapıp film setlerine geri döndüler.

Haberin Devamı

DÜNYANIN en popüler çiftlerinden Angelina Jolie (39) ve Brad Pitt’in (50) geçen hafta sonu Fransa’daki düğünlerinin detayları belli olmaya başladı. Çiftin, Fransız Rivierası’nda 2008’de 60 milyon dolara (130 milyon TL) aldıkları 35 odalı şatolarının yakınındaki bir şapelde evlendiği öğrenildi. Birlikteliklerini zaten ‘uzun ve mutlu bir balayı’ olarak tanımlayan Jolie ve Pitt, bu nedenle balayına çıkmayıp, ailece Nice kentinde birkaç gün tatil yapıp işlerine geri döndü. Pitt, önceki gün İngiltere’nin Dorset kentinde, İkinci Dünya Savaşı dönemini işleyen ‘Fury’ filminin fotoğraf çekimleri için The Tank Müzesi’ndeydi. Pitt’in buradan eşiyle ‘By The Sea’ filminin çekimleri için Malta’ya geçeceği belirtildi. Jolie senaryosunu yazdığı bu filmi, kendisi yönetecek.


AŞK DA SETTE BAŞLAMIŞTI

Haberin Devamı

2004’te ‘Bayan ve Bay Smith’ filmi çekimlerinde tanışan ve Pitt’in 2005’te Jennifer Aniston’dan boşanmasıyla birlikte olmaya başlayan çift, ilk kez Kenya tatilinde yan yana görüntülenmişti. Jolie’nin evlatlık çocukları Maddox ve Zahara’yla aile tablosu çizen çift, o günden sonra da çoğu zaman ailece görüntü verdi. İkiz kız bebekleri olan çift, iki evlat daha edindi ve çocuklarının ısrarıyla 2012’de nişanlandı. Hollywood’un gözde çifti, evlenmek için eşcinsel evliliğin ülkelerinde yasal olmasını beklediklerini söylüyordu.

Brad Pitt evlendikten sonra çekim için gittiği The Tank Müzesi’nde ilk kez yüzüğüyle görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!