Alman çiftin cinayetinde flaş gelişme

Güncelleme Tarihi:

Alman çiftin cinayetinde flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 06:21

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde geçen 21 Ağustos'ta Alman 65 yaşındaki Peter Horvart ile eşi 50 yaşındaki Kertsin Horvart'ın öldürülmesi olayı ile ilgili aranan 37 yaşındaki T.C., memleketi Zonguldak'ta yakalandı.

Haberin Devamı

Tatil için geldikleri Alanya'da 10 katlı apartmanda kiraladıkları dairelerinde el ve ayaklarından koli bantı ile bağlanıp başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülen Horvart çifti cinayetiyle ilgili T.C. ve M.Ç. hakkında Alanya Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı çıkarıldı.


Haberin Devamı

T.C. ve M.Ç.'nin eşgal ve kimlik bilgileri tüm illerdeki güvenlik birimlerine bildirildi. Zonguldak polisi, Zonguldaklı olan T.C.'nin kente geldiğini belirledi. Tarkan Cengiz, bugün başka bir olay nedeniyle Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne imza vermek için gittiği sırada pusu kuran polisler tarafından yakalandı.

T.C., adliye binasında İnfaz Büro Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından polis otosuna bindirilerek Alanya'ya götürüldü. T.C., gazetecilerin, "Cinayeti neden işlediniz?" şeklindeki sorusuna, "Ne diyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.
Alanya'da yaşayan ve Zonguldak'ta yakınlarını ziyarete geldiği belirtilen T.C.'nin, 2003'te Zonguldak'ta da bir cinayet olayına karıştığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!