Fenerbahçeli Kadlec'den ilginç Melo açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeli Kadlecden ilginç Melo açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 16:55

Fenerbahçeli Kadlec’ten Brezilyalı’ya ilginç yaklaşım: Müthiş bir provokatör. Sizi sinsice sinirlendiriyor. Böyle bir adamın rakip takımda değil sizde oynamasını istersiniz. Çok dikkat etmeli.”

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye, Süper Kupa'yı getiren penaltıyı gole çeviren Michal Kadlec'ten ilginç itiraflar geldi. Çek oyuncu, "Kariyerim boyunca ilk kez penaltı atışları sırasında sarı kart çıktığını gördüm. Ben bu pozisyonu sarı kartla atlattığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Çok daha kötüsü olabilirdi. Sonrasında ne olacağını ise bilemiyorum. Melo çok büyük bir provokatör. Bazen sinsice sizin sinirlenmeniz için akla hayale gelmeyecek şeyler yapıyor. Siz böyle bir adamın takımınızda oynamasını istersiniz ama rakip olmasını istemezsiniz. Ben çok kez bu hisse kapıldım. Ben o pozisyonda Volkan'ın coşkuyla havaya sıçramak istediğini gördüm. Ama Melo, bir iki adım geri atınca, sanki Volkan onun üzerine sıçramış gibi göründü" diye konuştu.


BU SEZONUN FAVORİSİ YİNE FENERBAHÇE
Yeni sezonu da değerlendiren Kadlec, "Bu sezonun favorisi yine F.Bahçe'dir" diyerek sarı-lacivertli ekibe güvenini dile getirdi ve ekledi: "Bence yönetim çok akıllı bir iş yaptı. Geçen senenin başarılı ve özgüveni yükselmiş kadrosunu bozmadı. Diego Ribas gibi müthiş teknik ve lider bir oyuncu aldık. O size özellikle iç saha maçlarında çok yararlı olacak ve galibiyetler kazandıracaktır. Yine zor bir sezon yaşayacağız ama mutlu sona F.Bahçe ulaşacak." Kadlec, geçtiğimiz sezon üstü açık otobüsle yaptıkları şampiyonluk turunu unutamadığını belirterek, "İnanıyorum ki bu sene de otobüsle tura çıkarız" dedi.
(Fotomaç)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!