Alman teelvizyoncunun cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Alman teelvizyoncunun cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 15:09

Belgesel çekmek için eşiyle birlikte gittiği Fethiye’de kaybolan Alman yönetmen ve yazar Bernd Girrbach’ın cesedi ormanlık alanda bulundu.

Haberin Devamı

Alman televizyonu ARD’ye belgesel çeken yönetmen ve yazar Bernd Girrbach (58), eşi Elke ile birlikte Fethiye’ye gitti. Likya Yolu’nda çekmeyi planladığı belgesel için salı günü keşfe çıkan Girrbach, Kabak Koyu’na gittiğinde kayboldu. Telefonuyla eşine bilgi verdi ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Girrbach, eşinin telefonlarına ve mesajlarına da cevap yazmayınca, jandarma ve AKUT ekibi tarafından arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Sonuç alamayınca hava desteği istendi.
İKİ GÜN ARADILAR
Girrbach’ın telefon sinyalinin yerini tespit etmek için de bölgeye, Antalya ve Muğla’dan iki seyyar baz istasyonu getirildi. Yapılan araştırmada, sinyalin Faralya Mahallesi Karaburun mevkisinden geldiği belirlendi.
Eşinin sağ sağlim bulunması ümidiyle bekleyen eşi Elke Girrbach’a kötü haber, dün sabah verildi. Jandarma komandolarının yaptığı aramada, Alman televizyoncunun cesedi saat 09.00’da ormanlık alanda bulundu. Cesedin bulunduğu yerden alınması için çalışma başlatılırken, Fethiye Cumhuriyet Savcısı bölgede inceleme yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!