İntikam zamanı!

Güncelleme Tarihi:

İntikam zamanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 12:26

Galatasaray'ın yeni transferi Yasin Öztekin'in yıllardır beklediği an geldi. Genç futbolcu, Borussia Dortmund'da kendisine şans vermeyen teknik direktör Jürgen Klopp ile "hesaplaşmak" için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht ile eşleşti. lk maçında Belçika ekibi Anderlecht’i konuk edecek olan Cimbom, kapanışını sahasındaki Arsenal karşılaşmasıyla yapacağı gruptan çıkmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı temsilcimizin Borussia Dortmund ile rakip olması ise özellikle kadrodaki bir futbolcu için büyük anlam taşıyor. O isim Yasin Öztekin. Sezon başında Kayseri Erciyesspor’dan Galatasaray’a transfer olan Yasin, 19 Mart 1987 Dortmund doğumlu. 9 yaşında girdiği Borussia Dortmund’da 19 yaşında profesyonelliğe geçiş yapan Yasin Öztekin, Galatasaray-Borussia Dortmund maçlarıyla birlikte, kendisine Alman ekibinin A Takımı’nda şans vermeyen Jürgen Klopp’tan hesap sormaya hazırlanıyor!

“HESAPLAŞMAK İSTİYORUM”
Borussia Dortmund’da forma bulamamasının ardından Gençlerbirliği ile Türkiye macerasına adım atan Yasin Öztekin, profesyonel takıma çıkarmasına rağmen kendisine o seviyede şans vermeyen Jürgen Klopp ile bir gün “hesaplaşmak” istediğini TFF Tam Saha Dergisi’ne Mart 2012’de verdiği röportajda dile getirmişti.

Yasin Öztekin, söz konusu röportajda Borussia Dortmund günlerini anlatırken şunları söylemişti:

“Oynama fırsatı bulamayınca Jürgen Klopp'un yanına gidip ‘Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. Benden istediklerinizi de yerine getirdiğimi düşünüyorum. Ne zaman oynama fırsatı bulacağım?’ diye soruyordum. ‘Bekle’ diyordu ve beni resmen oyalıyordu. Emin olun ki bir gün Klopp'u tekrardan görürsem, beni neden oynatmadığını bir kez daha soracağım kendisine. Çünkü biliyorum ki diğer oyuncular benden daha iyi değildi. Benim pozisyonumda oynayan Grosskreutz, Schmelzer gibi isimler hep sonradan yükselmişti A Takım’a. Belki de Türk’ü oynatacağıma Alman’ı oynatayım şeklinde düşündüler, ondan şans vermediler.”
Kısacası Yasin Öztekin’in yıllardır beklediği “o an” geldi; Jürgen Klopp ile bir kez daha yüzleşme fırsatını yakaladı. Galatasaray-Borussia Dortmund maçlarının tarihleri ise 22 Ekim ve 4 Kasım.
Bakalım Galatasaray’ın yeni transferi Yasin Öztekin, en az kariyeri kadar önem verdiği “hesaplaşmayı” gerçekleştirebilecek mi?
Cevabı yaklaşık 2 ay sonra... (ntvspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!