Akıl vereni bol bir hafta sonu

Çevrenizdekilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki tavsiyelerine hemen itiraz etmeyin.

Haberin Devamı

Aslında söylenmek istenen şeyin yararınıza olduğunu aklınızda tutun.
Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde her şey sona erdiğinde kendi kendinize “Aklımdan ne geçiyordu ki?” diye sorabilirsiniz.

Boğa
Sahip olduğunuz şeylere (kaynaklar, yetenekler, özellikler, bilgi, tecrübe vb) odaklanmalı ve ardından istediklerinizi elde etmenizi sağlayabilecek planlar yapmanın keyfine varmalısınız.

İkizler
Bazı kişiler, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir. Başkalarının tavır veya işlerine ilgisiz kalmanız en iyisi.

Yengeç
Düşüncelerinizi toplamak ve işlerinizi organize etmek isteyeceğiniz bir hafta sonu. Bazı konulara ve girişimlere “evet” demeye hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Aslan
Bazı konuların istendiği şekilde gelişebilmesi, detaylı çalışmalara bağlı. Olayların ilk bakışta göze çarpması, bugünden itibaren yeterli olmayabilir.

Başak
Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin. İstekli ve umutlu olmanız, bazı plan, proje veya fırsatların içinde yer alma nedenlerinizi daha iyi görmenizi sağlayacaktır.

Terazi
Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir. Değiştirilmesi zor konulara takılmak yerine, akışa göre hareket etmek daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı


Akrep
Talep ve isteklerinizi dile getirirken kibar olmaya dikkat etmelisiniz. İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Yay

Son dönemde ortaya çıkan bilgiler, orijinal planlarınızla çakışmıyor olabilir. Bu durumda, bir an önce yeni durumun parçası olmaya çalışmanızda fayda var.

Oğlak

Tavır veya tepkilerinizi gözden geçirmeniz durumunda en iyi tutuma ve sonuca ulaşabilirsiniz. Bu sayede, kötü sonuçların oluşmasını da engellemiş olacaksınız.

Kova
İnsanlar müdahaleniz olmaksızın birkaç gün içinde kendilerine geleceklerdir. O güne kadar yorum, öneri veya eleştirilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Balık
Planlarınızı uygulamaya koymanın tam zamanı. Doğru zamanda doğru yerdesiniz ve uzun zamandır bu fırsatları bekliyordunuz.

Yazarın Tüm Yazıları