Ülkücü İşçiler Derneği eski başkanı öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Ülkücü İşçiler Derneği eski başkanı öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 14:54

ÜLKÜCÜ İşçiler Derneği İzmir Şubesi eski Kadın Kolu Başkanı Sevim Anarat, İzmir’in Buca İlçesi’nde yalnız yaşadığı evde çıkan yangında, yanarak hayatını kaybetti. Ancak yapılan otopsi korkunç cinayet ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Evde belirlenemeyen bir nedenle dün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Soğutma çalışmasının ardından daireye giren itfaiye ekipleri, evin içinde yanmış bir kadın cesedi buldu. Polisin yaptığı araştırma sonucunda cesedin 3 ay önce eşinden ayrılan Sevim Anarat’a ait olduğu tespit edildi.

Ülkücü İşçiler Derneği eski başkanı öldürüldü


Geçmişte bir süre Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanlığı görevini de yürüten Sevim Anarat’ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polis, yangının çıkış nedenini bulmak için çalışma başlatırken, cinayet ihtimaline karşı araştırmalarını sürdürüyor.


CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Haberin Devamı

İzmir’in Buca İlçesi’nde, yangın çıkan evinde cesedi bulunan Sevim Anarat’ın, yapılan otopside cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Sevim Anarat’ın, 15 yerinden bıçaklandığı saptandı. Evinden para ya da ziynet eşyalarının alınıp alınmadığı tespit edilmeye çalışılan Anarat’ın, bir süredir birlikte yaşadığı belirtilen erkek arkadaşı aranıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!