Bu takımdan çok umutluyum

TRABZONSPOR turu ilk maçta zaten garantilemişti.

Haberin Devamı

Dün akşam Rusya’da kolay bir maç oynamadılar ama kontrollüydüler. Rostov, ilk karşılaşmada aldığı skora razı olmayacak ve sonuna kadar zorlayacaktı rakibini.
Sahaya çıkan kadroyu gördüğümüzde Vahit hocanın risk almayıp işi sıkı tuttuğunu gördük. Rus ekibi öyle bir başladı ki, Trabzonspor’da buna çanak tuttu. Tamamen geri çekilerek ilk 20-25 dakikada yalnızca defans yaptılar.
Ancak 35. dakikadan sonra forvet ve orta saha rakibi biraz rahatsız edip pres yapınca kolay kolay gelemediler. Hatta elle tutulur gibi olmasa da bir iki pozisyon da bulduk. Trabzonspor ilk yarıda istediğini tam olarak yapamasa da beklediğini aldı.

BUNDAN SONRASI ZOR

Trabzonspor biraz dişini gösterdiği zaman Ruslar ne yapacağını şaşırdı. İkinci yarıda dakikalar ilerledikçe Rostov oyuncuları normal yoldan gol atamayacaklarını anlayınca penaltıya oynamaya başladılar. Trabzonspor yenilenen kadrosuna rağmen rakibinden kat kat kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Ben bu sezon bordo mavililerden çok umutluyum. Bir veya iki takviye ile Avrupa’da da yarışmacı bir takım olabilirler. Bundan sonrası çok daha önemli.

Yazarın Tüm Yazıları