Yılın transfer bombaları...

Güncelleme Tarihi:

Yılın transfer bombaları...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 06:26

YENİ futbol sezonunun transfer bombalarını Mehmet Arslan yönetimindeki Hürriyet Spor patlattı. Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman, yazılarıyla Hürriyet Spor’da.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli Hürriyet'te

O, eski gol kralı. O tüm zamanların en iyi sol ayaklarından. O, Altaylı Büyük Mustafa. O, Galatasaray’ın Avrupa yürüyüşünü başlatan, Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynatan ilk ve tek hoca.

O, Türkiye A Milli Futbol Takımı’na cesur oynamayı öğreten, Avrupa Şampiyonası’nda ilk kez çeyrek finale çıkaran teknik direktör. O Türkiye futbolundaki devriminin öncülerinden...

O, G.Saray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı şampiyon yapan ilk ve tek hoca. Mustafa Denizli, engin futbol bilgisi ve deneyimini ustaca aktardığı kalemiyle, artık Hürriyet Spor okurlarıyla buluşuyor.

Aykut Kocaman Hürriyet'te

Dev yazar kadrosunu güçlendiren Hürriyet Spor, 90 dakikaları, haftasonu ve haftaiçi heyecanlarını zengin ve değişik bakış açılarıyla futbolseverlere yeniden yaşatacak.

Haberin Devamı

O, F.Bahçe ile iki şampiyonluk yaşamış, üç gol krallığı tacını takmış bir golcü. O, sportif direktör olarak F.Bahçe ile şampiyonluk yaşamış bir futbol yöneticisi.

O, F.Bahçe ile şampiyonluk yaşamış bir hoca. O, 3 Temmuz’un zorlu günlerinde camiayı ayakta tutan bir lider. O, F.Bahçe’nin en uzun Avrupa yürüşünün mimarı.

O, kaybeden rakipleriyle empati kuran bir vicdan. O hakkında kitap yazılmış bir ‘Kocaman Adam’... O Aykut Kocaman. Ve Kocaman, ilk yazarlık serüvenine başlıyor.

BÜYÜK KAPTAN AMiRAL GEMİSİ’NDE: OGÜN TEMiZKANOĞLU

TRABZONSPOR’da efsaneleşen, Fenerbahçe ile ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen, A Milli Takım formasını uzun yıllar taşıyan unutulmaz defans oyuncularından Ogün Temizkanoğlu da Trabzonspor yazılarıyla Hürriyet Spor okurlarıyla tanışıyor.

USTA KALEM
HAKAN ÜNSAL

G.SARAY ile 5 şampiyonluk, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan; A Milli Takım ile dünyan üçüncülüğüne ulaşarak müthiş bir kariyer yapan Hakan Ünsal da beğenilen analizleriyle yeni sezonda da Hürriyet Spor okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

YAZILARIYLA

SELAHATTİN DUMAN
İLKER YASİN
İLHAN SÖYLER
ERCAN SAATÇİ
BİLGİN GÖKBERK
BÜNYAMİN GEZER
KANAT ATKAYA
BAYRAM AYDIN
KENAN BAŞARAN
UĞUR VARDAN
SERHAN ASKER

PTT 1. LİG iZMiR DERBiSiYLE AÇILIYOR

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’in açılışı ise İzmir derbisiyle gerçekleşecek. Bucaspor, Mustafa Aydın’ın yöneteceği maçta saat 20.00’de Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Sezon sonunda ilk iki sırayı alacak takımlar doğrudan Süper Lig bileti alacak. Üçüncü takım ise oynanacak play-off sonunda belli olacak.

57. perde iki maçla açılıyor

SPOR Toto Süper Lig’de 57. futbol sezonu bugün oynanacak iki maçla başlıyor. Saat 21.00’de başlayacak maçlarda ligin yeni temsilcisi Balıkesirspor, evinde Akhisar’ı ağırlayacak. Maçı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Gecenin diğer maçında Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!