Esenler Dörtyol Meydanı'nda Erdoğan için 101 pare havai fişek atılacak

Güncelleme Tarihi:

Esenler Dörtyol Meydanında Erdoğan için 101 pare havai fişek atılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 16:15

Esenler Belediyesi Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması üzerine Esenler Dörtyol Meydanı'nda 101 tane havai fişek atacağını duyurdu. Bugün yurdun dört bir yanında Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nı kutlamak için top atışları yapılmıştı.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte TBMM'de düzenlenen yemin töreninde mazbatasını teslim alarak and içti. Yemin töreninin ardından Ankara, İzmir ve Malatya'nın da içinde olduğu ve farklı şehirlerdeki ordu komutanlık karargahlarında 101'er pare top atışı yapıldı.

Esenler Dörtyol Meydanında Erdoğan için 101 pare havai fişek atılacak

Gerçekleştirilen atışlardan etkilenen Esenler Belediyesi ise Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını kutlamak adına bu akşam saat 20:30'da 101 pare havai fişek atacak. Esenler Belediyesi havai fişek etkinliğini şu mesajla basın mensuplarına duyurdu: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görevi başlamasını Esenler'de coşkuyla ve 101 pare havai fişek atışıyla kutluyoruz. Bu akşam saat 20:30'da Dörtyol Meydanı'nında yapılacak kutlama programına siz değerli basın mensubu dostlarımızı da bekliyoruz".

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!