EN SAĞLAM ÖDÜLLER

Brisa, Digitürk ve Türkiye Spor Yazarları Derneği işbirliği ile Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törende 2013-14 sezonu boyunca taraftarlardan aldığı oylarla ‘En Sağlam Defans’ seçilen futbolculara ödül verildi.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Semih Kaya, Fenerbahçeli Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile Trabzonsporlu Mustafa Yumlu, ödüllerini defans efsanesi Franco Baresi’nin elinden aldı. Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman’ın ev sahipliği yaptığı törene futbolcuların yanı sıra Eran Tapan, Gül Gölge Saygı, Emre Ertürk ve Günsel Ülkü gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gece, top cambazlarının gösterisi ve dünyaca ünlü İtalyan sopranolardan kurulu InCanto Soprani d’Itali grubunun şarkılarıyla renklendi.

Mykonos’ta Ali Sayar müzikleri

Ali Sayar, işletmeciliğini yaptığı 5 Oda Otel’i kısa zamanda Türkbükü’nün klasik adresleri arasına soktu. İşletmeciliğin yanı sıra DJ’lik de yapan Sayar’ın ünü Yunan Adaları’na ulaştı. Sayar’ın hazırladığı müzik CD’leriyle Mykonos’a giden Türkler, Nammos başta olmak üzere birçok yerde Türkçe şarkılar eşliğinde eğlenmeye başladı...

Yazarın Tüm Yazıları