Dikkat manken çıkabilir

Güncelleme Tarihi:

Dikkat manken çıkabilir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 01:00

Ankara Alışveriş Festivali kapsamında birbirinden ünlü mankenler moda rüzgarı estirecek. Bugün başlayan festivalde, Ankara sokaklarında da sürpriz defileler gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Ankara sokaklarında düzenlenecek sürpriz etkinliklerde, ünlü mankenler aniden biraraya gelecek ve defile sunacak. Sürpriz defileler, bugün saat 15.00’te Ulus’taki Atatürk Heykeli’nin bulunduğu meydanda, 16.30’da Tunalı Hilmi Caddesi’nde ve 18.30’da Kızılay AVM önünde gerçekleşecek.

TARİHİ GARDA DEFİLE

Tarihi Ankara Garı da, 8-9 Eylül’de iki farklı defileye ev sahipliği yapacak. 8 Eylül’de ünlü modacı Özlem Süer’in hazırladığı özel koleksiyon, ilk kez Ankaralıların beğenisine sunulacak. Defilede, Süer’in Türk kültürünün değişik yörelerinden esintilerin yer aldığı 40 farklı tasarımı yer alacak. Tülin Şahin, Çağla Şikel, Amine Gülşe, Açalya Samyeli Danoglu, Rüveyda Öksüz, Çagıl Özge Özkul gibi ünlü mankenler, podyuma çıkacak. Ayrıca, Ankaralı tekstil firmalarının 2014-2015 Sonbahar-Kış kreasyonları da ayrı bir defile ile sunulacak. Defilelerin organizasyonlarını ise ünlü koreograf Yasin Soy üstlenecek.

Haberin Devamı

Dikkat manken çıkabilir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!