Galatasaray'dan Volkan'a büyük tepki

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Volkana büyük tepki
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 14:22

Volkan Demirel’in yapacağı savunmayı Galatasaray 'bahaneler' olarak niteledi.

Haberin Devamı

Süper Kupa finalinde yaptığı hareketler ve maç sonu “ Belediye sokak köpeklerini zehirlesin yoksa iş bana kalacak” açıklaması ile Disiplin Kuruluna sevk edilen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in yapacağı savunmaya Galatasaray Kulübünden tepki geldi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Volkan’ın iddiaları ile savunmasında öne süreceği Melo’nun kendine küfür ve tahrik ettiği konusunda Hürriyet’e özel açıklamalarda bulundu.

HAKEMİN VE SAHADA KİMSENİN DUYMADIĞI KÜFRÜ KALEDEKİ VOLKAN NASIL DUYMUŞ?
Şükrü Ergün, Volkan’ın ‘Melo maç içinde kasıklarını gösterdi ve penaltı atışında bana İngilizce küfür etti’ ithamı için “ Hakemin duymadığı küfrü sen nasıl duydun Volkan Demirel? Buna kimsenin inanacağını sanmıyorum. Hakem zaten bu küfrü duysa gerekli cezayı da keser ve raporuna yazar. Kısaca sahada kimsenin duymadığı küfrü kaledeki Volkan Demirel nasıl duymuş?

KAMERALAR KİMİN KİMİ TAHRİK ETTİĞİNİ KAYIT ALTINA ALDI KİMİN OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ KİMSEYİ İNANDIRAMAZLAR

Ayrıca diğer ithamlarına gelince…90 dakikayı en ince detayına çeken kameraların olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Maç içinde kimin kimi tahrik ettiği de zaten görüntü kayıtlarından belli oluyor. Melo’nun böyle bir görüntüsü var mı? Kimin olduğunu da biliyoruz herhalde…Kısaca biz her türlü bahaneyi üreteceklerini çok iyi biliyoruz. Bize göre bunları kimseye inandıramazlar” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!