Delican kongreyi değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Delican kongreyi değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 13:20

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ni değerlendirirken Türkiye'nin AK Parti ile birlikte son 12 yılda yaşadığı büyük dönüşümün ve inşa sürecinin aynı hızla devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti üyelerinin dünyaya bir mesaj verdiğini ifade eden Bülent Delican, "AK Partililer diyor ki, 'Bu hareketin kurucusu ve değişmez lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun güçlü liderliği, cesur ve kararlı duruşu ile Türkiye geleceğe doğru yürümeye devam edecektir. Kendisini Cumhurun Başkanlığı makamına uğurluyoruz. Ancak bu asla kendisine veda ettiğimiz anlamına gelmesin. Şimdi daha güçlü, daha büyük bir aşkla ve kararlılıkla çalışacağımız günler geliyor. Gelecek, Türkiye'nindir. Dünya devletler liginde daha üst sıralarda yer alacak bir Türkiye'ye herkes hazır olsun. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile durmak yok yola devam diyoruz.' Dünyaya verilen bu mesaj ile birlikte şimdi Türkiye için çok daha güzel günler başlıyor. Gelecek güzel günler hepimizin olacak. Bir ve beraber olarak, hep birlikte Yeni Türkiye diyeceğiz ve tarihe damgamızı vuracağız" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın 30 ilçeden gelen partililerle birlikte kongreye çıkarma yaptığını, bin 500 partilinin salonda yerlerini aldığını hatırlatan Bülent Delican, "İzmir'de teşkilatımız 1. Olağanüstü Kongremize büyük bir katılım göstermiştir. Şahsım, il başkan yardımcısı ve il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, ilçe başkanlarım, kadın ve gençlik kollarımızın kıymetli temsilcileri hep birlikte otobüslerle Ankara'ya giderek bu coşkuya ortak olduk. Bir veda değil bir vefa kongresi olan 1. Olağanüstü Kongremize katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Yeni dönemde hep birlikte el ele, gönül gönüle daha çok çalışacak ve partimizin başarısı için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!