Bayraktar: 'Anons sırasında namazdaydım, gittim oyumu kullandım'

Güncelleme Tarihi:

Bayraktar: Anons sırasında namazdaydım, gittim oyumu kullandım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 12:59

AK Parti Kongresi’nde Divan Başkanlığı’nın oy kullanması için çağrı yaptığı eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Anons yapıldığı sırada salonda değildim namaz kılıyordum. Ancak gidip oyumu kullandım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

17 Aralık operasyonunun ardından görevinden istifa eden Bayraktar, AK Parti’nin 1. Olağanüstü Kongresi’ne katıldığını ve oy kullandığını kaydetti. Hürriyet’e konuşan Bayraktar, “Kurultayın yapıldığı Ankara Arena’ya gittim, oradaydım. Oylama sırasında salonda olmadığım için Divan Başkanlığı, birkaç kez ismimi anons etti. Zaten oyumu kullanacaktım ama o sırada namazdaydım. Hazirun cetvelinde zaten imzam vardı. Onlar da oy cetvelinde imzam olmadığı için anons yapmışlar. Namaz kıldıktan sonra salona girip oyumu kullandım, problem yok” dedi.

AK Parti Genel Başkanlığı’na Ahmet Davutoğlu’nun seçildiği kongrede oylama sürerken kürsüden birkaç kez delege olan Erdoğan Bayraktar’ın ismi anons edilmişti. Bayraktar’ın Genel Başkanlık için sandığa gitmediği iddia edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!