Selçuk Belediyesi'nin proje ekibi hazır

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Belediyesinin proje ekibi hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 01:00

İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki belediye personeli yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü için 16 saatlik proje hazırlama eğitimi aldı.

Haberin Devamı

Selçuk Belediyesi'nden her birimde çalışan en az 1 personel, Türkiye Ulusal Ajansı Eğitmeni Mehmet Kuzu tarafından verilen 16 saatlik proje hazırlama eğitimine katılarak AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'dan katılım belgesi almaya hak kazandı. Selçuk Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nde görev alacak personel de eğitime katılanlar arasından seçilecek. Ayrıca tüm katılımcı personel Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonları ile hazırlanacak projelere destek verecek. Eğitimin Selçuk Belediyesi'ni çok iyi bir noktaya taşıyacağını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı "Ortak bir çalışma ile hedefi iyi ortaya koyan bir anlayış içerisinde hareket etmek her zaman başarıyı getirir. Personelimizin eğitimi bizler için çok önemli. Burada verilen eğitim ile birlikte belediye personelimiz Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği Bakanlığı fonlarından yararlanarak yerel, ulusal ve uluslararası projeler hazırlayacak" dedi.

Haberin Devamı

Eğitimin uygulama aşamasında iki önemli projenin ortaya çıktığını ifade eden Eğitmen Mehmet Kuzu ise, Selçuk'ta yaşayan göçmenlerin kültürel mirasa sahip çıkması ve gençlerin önderliğinde uluslararası etkinliklerin artırılması ile Selçuk'ta gençlerin sosyal gelişimlerini sağlayacak bir mekanın oluşturulması konularında projelerin geliştirildiğini kaydetti. Kuzu, hazırlanan projelere hibe sağlanması için 1 Ekim'de Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı'na başvuru yapılabileceğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!