Ağlatan evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Ağlatan evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 01:17

İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde oturan 23 yaşındaki Onur Erdem, yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı 20 yaşındaki Tuğçe Ayvaz'a tarihi Saat Kulesi önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Yakınlarının da desteğini alan Onur Erdem, teklif için 10 günden bu yana hazırlık yaptıklarını belirtirken gözyaşlarına hakim olamayan Tuğçe Ayvaz evlenmeyi kabul etti.

Haberin Devamı

Aliağa'daki bir firmada özel güvenlik görevlisi Onur Erdem, yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lojistik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Tuğçe Ayvaz'a evlilik teklifinde bulunmaya karar verdi. Düşüncelerini yakınlarıyla paylaşan Erdem, yaşamını birleştirmek istediği kız arkadaşına farklı bir evlilik teklifi yapmak için hazırlığa başladı. 10 gün süren çalışma ardından Erdem'in yakınları önceden İzmir Saat Kulesi önüne gelerek, üzerinde "Benimle evlenir misin Tuğçe'mmm" yazılı pankart ve 'Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin?', 'Cennet kapısının anahtarıdır ela gözlerin' yazılı dövizler açtı. Olanlardan habersiz Erdem ile gezmek için Konak'a gelen Ayvaz, Saat Kulesi'ne yaklaştığında pankartları görünce şaşkına döndü.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Erdem, yakınlarının ateşlediği maytapların arasında diz çöküp kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı. Gözyaşlarına boğulan üniversiteli Tuğçe Ayvaz, erkek arkadaşına sarılıp teklifini kabul ettiğini söyledi. Bunun üzerine Erdem, Ayvaz'ın parmağına tek taş yüzük taktı. Hayatının en mutlu gününü yaşadığını kaydeden Onur Erdem, "Çok mutluyum, emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Hayatımın insanını buldum, gerisi kendiliğinden oldu" diye konuştu. Genç kız, "Böyle bir şeyi beklemiyordum. Hayatımda tanıdığım en iyi kişi" dedi. Genç çift yakınlarına sarılıp hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklarını paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!