Fenerbahçe'den Melo belgeseli

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Melo belgeseli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 00:41

Fenerbahçe Kulübü, Süper Kupa finalinde Volkan Demirel ile gerginlik yaşayan Felipe Melo’nun, centilmenlik dışı hareketleri ve davranışlarının yer aldığı fotoğraf, video ve gazete haberlerinden oluşan bir dosyayı Türkiye Futbol Federasyonu’na sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Melo’nun geçtiğimiz sezonlarda Emre ve diğer futbolcular ile tribünlere yönelik hareketleri, pitbull taklidi yapması ve açıklamalarını bir CD’de toplayan sarı lacivertliler, Futbol Federasyonu’ndan ceza talep edecek.

FENERBAHÇE, Galatasaray’ın Volkan Demirel’i TFF’ye şikayet etmesinin ardından karşı atağa geçiyor.
Dün sarı lacivertli kulüpte hummalı bir çalışma vardı. Fenerbahçe, Volkan’ın o konuşmaları Melo’nun daha önceki tahrikleri nedeniyle yaptığını belirlemek amacıyla bir CD hazırladı.
Bu CD, Melo’nun daha önceki maçlarda yaptıkları, Twitter ve medyadaki açıklamaları ve son olarak da F.Bahçe-G.Saray maçındaki hareketlerini içeriyor. Adeta bir belgesel titizliğinde hazırlanan CD, bugün TFF’ye verilmek üzere sarı lacivertli kulübün hukuk kuruluna teslim edildi.

Haberin Devamı


Dosyası gerçekten kabarık olan Brezilyalı futbolcunun bazı vukuatları şöyle…

Fenerbahçeden Melo belgeseli

DANS VE EMRE’YE YAPTIKLARI DA VAR

MELO’nun geçtiğimiz sezonun 2. yarısında oynanan ve 1-0 sarı kırmızılıların üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada yaptığı dans, yine geçen sezonki derbide Emre’ye yaptığı hareketler ve pitbull taklidi yaptığı görüntülerin yer aldığı bu CD’de, Volkan’ın söylediği sözlerin geçmişine bakılması gerektiği dile getiriliyor. Melo’nun zaten kendini saldırgan bir köpek türü olan Pittbull ile özdeşleştirdiğinin belirtildiği savunmada Volkan Demirel’in bu sözleri söylerken hakaret amacı taşımadığı ileri sürülüyor.

GALATASARAY SEYİRCİSİ DE ŞİKAYET EDİLİYOR

F.BAHÇE’nin yapacağı CD’li savunmada Galatasaray seyircisi de şikayet edilecek. Karşılaşmada Fenerbahçe kalecisi Volkan’a organize bir şekilde pet şişe, maytap ve hatta maçın sonlarında domatesler atıldığı vurgulanacak ve tüm bunların Volkan’ı tahrik etmek için organize bir şekilde gerçekleştiği belirtilecek.
Sarı lacivertli kulüp ayrıca sarı kırmızılı taraftarların attığı yabancı maddeler nedeniyle maçın durdurulduğunu ve ikinci devrenin geç başlatıldığını da bu rapora ekleyecek. Bu yabancı maddeler nedeniyle maçın tatil edilecek noktaya gelebileceği belirtilerek sarı kırmızılı kulübe de en ağır cezanın verilmesi gerektiği yapılan başvuruda yer alacak.

Eşinden Volkan’a destek

Haberin Devamı

VOLKAN Demirel’e yönelik tepkiler üzerine ünlü kalecinin eşi Zeynep Sever Demirel, Instagram sayfasında kızı Yade’nin üç aylıkken köpekleri ile çekilmiş fotoğrafını yükleyip eşini savunan bir yazı kaleme aldı:
Zeynep Sever Demirel, yazısında şu “Cahil insanların silahı küfürdür, diğerlerinin susmak... Hayvanları sevin, insanları da sevin” ifadelerini kullandı.

Zeynep Sever Demirel, İnstagram’a kızı Bade ve eşiyle bu fotoğraflarını koydu.


VOLKAN HAYVANLARI SEVER

Selçuk Şahin, Volkan’a destek verdi: “Görüşleri tamamen 1 kişi hakkındaydı, zaten, o hayatımda tanıdığım, hayvanlarla arası en iyi olan insanlardandır.”

Galatasaray’dan Volkan misillemesi

Taraftarlar, Melo ile tartışan Volkan’ın Milli Takım’a alınmaması için internet üzerinden imza kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

G.SARAYLI taraftarlar, Fenerbahçe kalecisi Volkan’ın bundan böyle Milli Takım forması giymemesi talebiyle kampanya başlattı. Sarı kırmızılılar, Süper Kupa finalinde Felipe Melo ile gerginlik yaşayan ve ardından, “Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa iş bana düşecek” diyen Volkan Demirel’e bir daha ay yıldızlı forma verilmemesi amacıyla harekete geçti.

35 BİN İMZA TOPLANDI BİLE

İnternet ortamında örgütlenen taraftarlar, Twitter ve ‘change.org’da kampanya başlatarak, Volkan aleyhine35 bin imza toplamayı başardı.

Volkan ile Ekşioğlu ceza kurulunda

F.BAHÇE Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ile kaleci Volkan Demirel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Galatasaray taraftarlarının maçta sahaya yabancı madde atmasından dolayı sarı kırmızılılar da PFDK’ya sevk edildi. Fenerbahçe-G.Saray maçının hakem ve temsilci raporlarının yanı sıra görüntüleri inceleyen TFF Hukuk Müşavirliği,maçın sevk işlemlerini gerçekleştirdi. Volkan Demirel FBTV’de yaptığı açıklamalardan dolayı kurula sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!