‘Beğenmedin iade et’ kampanyası

YAZ sezonunun sonlarına yaklaşılmasıyla, Türkiye’de faaliyet gösteren firmalardan iddialı kampanyalar peş peşe gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Küçük ev aletleri üreticisi Arzum, satın aldığı ürünü 90 gün içinde beğenmeyip iade etmek isteyen müşterilerine bedelin tamamını geri veriyor. Fırın ekmek kızartma makinesini 164 TL’den 135 TL’ye, çift hazneli termosu 135 TL’den 109 TL’ye, saç kurutma ve düzleştiriciden oluşan setleri de 115 TL’den 95 TL’ye düşüren Arzum’un 90 gün para iade garantisi, 30 Eylül tarihine kadarki alışverişlerde geçerli olacak.

PERAKENDE sektöründe başlayan nostalji kervanına Türk Telekom’da katıldı. Dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü 1960’lı yılların çevirmeli telefonlarını andıran nostaljik Sixty Retro Dect telefon kampanyasına katılanlar, ayda 9.90 TL’ye hem telefonun sahibi oluyor. Ayrıca, 6 ay boyunca her yöne 500 dakika bedava konuşma hakkı elde ediyor. 28 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak için 24 ay süreyle Türk Telekom aboneliğinde kalma sözü verilmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

FAST Food zincirleri arasında yaşanan rekabet, tüketicilere de uygun fiyatla öğün atlama fırsatlarını yakalama imkanı sağlıyor. Bu zincirlerden KFC’de 25 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’de ki 85 restaurantında, 11 farklı baharatla soslandırılmış 6 Parça Hot Wings ve 6 parça Crispy Strips, 5 parça Hot Shots, 2 parça tavuk bulunan 25’nci Yıl Kovası’nın fiyatını, yanında 2 biscuit ve 2 normal boy içecekle beraber 25 TL olarak uyguluyor.

KONFEKSİYON GAP’ta, indirimli ürünlerden 3 adet ve üzerinde alımlarda, etiketin yarısı ödenecek, Ramsey, ilkbahar-yaz koleksiyonunda yüzde 50 indirim başlattı. W Collection, yüzde 50 artı yüzde 25 indirim yaptı. Derimod, babet fiyatını 59 TL’ye, sandaletleri 69 TL’ye, çantaları da 79 TL’ye düşürdü.

NOT: Listede yer alan kampanyalar, firmaların stoklarına göre sınırlı sayıda olabilir. Ayrıca, düzenlenen kampanyaların sorumluluğu da organize eden firmalara aittir. Hürriyet’in bu kampanyalarla herhangi bir bağlantısı yoktur.

Yazarın Tüm Yazıları