Gökçeada günleri başlıtyor

Güncelleme Tarihi:

Gökçeada günleri başlıtyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2014 19:03

Çanakkale'ye bağlı Gökçeaada Belediyesi'nin geçmiş zamanların panayır ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlediği 'Gökçeada Günleri' etkinliği 4 gün boyunca adanın birçok yerinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Gerek adada yaşayanların gerekse gelen misafirlerin keyifli zaman geçirmelerine odaklanan belediyenin 'eski panayırları aratmayacak zenginlikte ve samimilikte' hazırladığı etkinlik 27 - 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gökçeada Belediyesi, 'Gökçeada Günleri' kapsamında festival anlayışından farklı olarak sanatı, sporu, eğlenceyi harmanlayan bir program hazırladı.

Buna göre gerek ada halkına gerekse gelen misafirlere wind surf, kite surf ile yarışma heyecanını yaşatmayı, akşam saatlerinde yapılacak konserlerle (Rock grup-Sarpedon, Caz grup Thymari, Halk müziği Hamdi Tanses ve Pop müzik konseri Yusuf Güney gibi) doyasıya eğlenmelerini; sanat Sokağında keyifli saatler geçirecek zaman yaratmayı, eski Rum köylerine düzenlenecek turlarla da adayı tanıtmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Belediye ayrıca tüm bu etkinliklerin sonunda öncelikli olarak adada eski zamanlardan kalan 'panayır' ruhunu tekrar canlandırarak bu etkinliklerin gelenekselleşmesini, bunun yanında adada yaşayan halkın dostluğunu pekiştirmeyi; misafirlerin ise önümüzdeki yıl için tatil programlarını ‘şenlik’ zamanına denk getirecek biçimde planlamalarını sağlamayı hedefliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!