KSK’de bilet telaşı

Güncelleme Tarihi:

KSK’de bilet telaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2014 01:00

Kombine satışını durduran yönetim, Antalyaspor randevusuna girişleri ucuz tutacak

Haberin Devamı

İÇ saha maçlarını Buca Arena’da oynama kararı alan Karşıyaka, Antalyaspor randevusu öncesi bilet telaşına düştü. Bucaspor’la stat kirasıyla ilgili protokol imzalayan Kaf-Kaf, Alsancak için hazırlanan ancak stadın kapanmasının ardından satışı durdurulan kombine biletleri yeniden düzenliyor. Yönetim, pazar günkü ilk maçta taraftarı Buca Arena’ya çekebilmek için biletleri indirimli satmayı planlıyor.

BU arada yeşil-kırmızılı yönetim, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne başvurarak maç günleri taraftarların Buca Stadı’na rahat ulaşabilmesi için otobüs desteği talep edecek. Karşıyaka’da passolig alan ve başvuran kişi sayısı 3 bine ulaştı. E-bilet sistemi ve passolig kartını protesto eden Karşıyaka Taraftarlar Derneği kart almamakta ısrar ederken, Başkan Fatih Diniz, destek çağrısını tekrarladı.

Haberin Devamı

Ayaz zor Cenk belki

KARŞIYAKA’da yeni transferlerden Mehmet Ayaz, hazırlık kampı yapmadığı için Antalyaspor maçının kadrosuna alınmayacak. Kaleci Behram’ın da hazır olmadığı belirtilirken, Çaykur Rizespor’dan kiralanan Cenk Güvenç’in 18’de yer alabileceği öğrenildi. Ayrıca, Mustafa Aşan, Aykut ve Deniz’in lisans işlemlerinin tamamlamasına çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!