Yılda 3 bin kapı

Güncelleme Tarihi:

Yılda 3 bin kapı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2014 01:07

OTOMATİK kapı ve geçiş sistemleri sektöründe 30 yıllık geçmişe sahip Beta Kapı, Ege’de birçok dev kuruluşun kapısına imzasını atıyor.

Haberin Devamı

Konutlara yönelik otomatik kapı çözümlerinin yanı sıra ağırlıklı olarak endüstriyel alandaki uygulamalarıyla dikkat çeken firmanın yönetim kurulu başkanı Ali Rehai Kızıltan, yılda 3 bin adet kapı ürettiklerini söyledi. Kızıltan, “Ege’de yüzde 80 pazar payına sahibiz. Azerbaycan, Kıbrıs, Irak ve Romanya gibi ülkelerde de Türk müteahhitlerin çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz. Geniş ürün yelpazemizle konutlara yönelik sistemlerimizde olduğu gibi endüstriyel alanda da fark yaratıyoruz. Ege’de yer alan birçok dev kuruluşun kapı ve geçiş sistemlerinde bizim imzamız var” dedi.


Yüzde 100 yerli
Sektörde kullanılan ürünlerin çoğunun ithal olduğuna dikkat çeken Kızıltan, yerli üretimin de öncüsü olduklarını belirterek, “Türkiye’de yüzde 100 yerli fotoselli cam kapıları üreten ilk firma olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ürün için bir mühendislik firmasıyla ortak hareket ettik. 3 yıl önce üretime başladık. Motoru dahil, tamamı yerli. Bayilik vermeye başladık. Amacımız sektördeki diğer kalemlerde de bu yerlileştirme hamlemizi sürdürmek. Akhisar OSB’de hizmete giren yeni tesisimizle yatırım hamlelerimizi güçlendirdik” şeklinde konuştu.
Kızıltan, kurucusu olduğu Falcon ile hava kompresörleri alanında sektörde önemli bir konumda bulunduklarını, madencilikte de yeni yatırımlarının gündemde olduğunu bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!