Yuvarlak masa yemek odaları

Güncelleme Tarihi:

Yuvarlak masa yemek odaları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 16:12

Sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz şık masa tasarımları arasında en çok ilgi çeken yuvarlak yemek masaları evlerimize şıklık ve zarafet katıyor...

Haberin Devamı

Keyifli kahvaltılarda ya da romantik akşam yemeklerinde, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz şık masa tasarımları arasında en çok ilgi çeken yuvarlak yemek masası modelleri, ahşabın her rengini görebileceğiniz tarzınızı yansıtan sayısız ilgi çeken modelleri ile evlerimize şıklık ve zarafet katıyor. Evinizin dekorasyonuna uygun cam, ahşap, eskitme, klasik ya da modern masalar, diğer mobilyalara uygun renk alternatifleri ile seçim yapmakta zorlanmayacağınız son derece şık ve göz alıcı tasarımlar.

Yuvarlak masa yemek odaları

Son dönem moda olmaya başlayan Modern Yuvarlak Masa Modelleri gerçekten çok güzel ve modern görünüyor. Yeni tarz dekorasyon salon örneklerinde karşımıza çıkan yuvarlak yemek masası ve sandalye modellerini sıklıkla görünüyor. Eğer salonunuz küçük ise ve salonunuzda modern bir görüntü sergilemek istiyorsanız parlak yuvarlak bir yemek masası kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yuvarlak masa yemek odaları


Zevkinize göre ister salon takımlarına uyumlu bir yemek odası seçebilir isterseniz gerçekten de ayrı bir oda gibi algılanacak bir yemek bölümü düzenleyebilirsiniz. Her iki durumda da belli bir tarz belirleyip salonun tümüne bu tarzı uygulamanız dekorasyonu tutarlı kılacak ve evi daha şıklaştıracaktır. Özellikle kare şeklinde ki odalar için yuvarlak masaları tercih edebilirsiniz.

Yuvarlak masa yemek odaları


Yuvarlak masaları kare şeklindeki odalarda tercih edebileceğiniz gibi dikdörtgen odalar için elips şeklinde masaları tercih edebilirsiniz. Yuvarlak yemek masası modeli salonunuzda şık bir görüntü sağlayacaktır. Mutfak masalarında da sıklıkla kullanılan yuvarlak masa modelleri açılır kapanır özellikleri ile de dikkati çekiyor. Oldukça kullanışlı bir model olan açılır kapanır yuvarlak yemek masası modelleri eskiden beri zaten sıklıkla kullanılıyordu. Son zamanlarda bu tarz yuvarlak masa modellerinde eskitme tarz yuvarlak yemek masası modelleri yerini alıyor. Bu masaları hem modern yemek odalarında hem de klasik yemek odalarında kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yuvarlak masa yemek odaları


Yuvarlak masalar insanları yemeklerde, ya da sohbetlerde birbirinden uzaklaştırmaz adeta yakınlaştırır. Beyaz ve ahşabın renklerine sahip bu şık yemek odasını da yuvarlak modelde kullanabilirsiniz.

Yuvarlak masa yemek odaları

BAKMADAN GEÇME!