Sonbaharda konser maratonu

Güncelleme Tarihi:

Sonbaharda konser maratonu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2014 01:06

Ağustos ayında çok sayıda konsere ev sahipliği yapan Ankara, Eylül’de de müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Hadise, Athena, Gripin, Enbe Orkestrası, Yonca Lodi, Ziynet Sali gibi yıldızlarla Ağustos’u geride bırakan Ankara, Eylül ayında da müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak. Eylül’de Kenan Doğulu, Cem Adrian, Yıldız Tilbe, Can Bonomo, Leman Sam ve Yaşar gibi farklı türde müzik yapan ünlü isimler, Ankara sahnelerini seslendirecek.

SEZONU TAN AÇIYOR

Eylül ayı ile birlikte Ankara’nın en önemli müzik adreslerinden Joll Joker, sezona merhaba diyor. Her hafta müzik dünyasının önde gelen isimlerinin konser verdiği mekanda sezonun açılışını 5 Eylül’de Tan Taşçı yapıyor. Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Tan, uzun aradan sonra geldiği Ankara’da hayranlarına müzik ziyafeti sunacak.

ALTERNATİF GECE

Genelde pop ve rock ağırlıklı müzik gruplarını ve şarkıcıları ağırlayan Jolly Joker, bu kez farklı tarzda bir ismi konuk edecek. Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Selami Şahin, ilk kez bu mekanda sahne alacak. 6 Eylül Cumartesi gecesi gerçekleşecek olan konserde Şahin, geceye özel hazırladığı repertuarla sahne alacak. Son dönemin beğenilen seslerinden Mehmet Erdem, 12 Eylül’de Jolly Joker’de sahne alacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Tepe de, yine aynı mekanda 13 Eylül’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

İKİ ÖNEMLİ İSİM AYNI SAHNEDE

Unutulmaz şarkılarıyla yıllardır müzikseverlerin kalbinde taht kuran Leman Sam ve romantik şarkıcı Yaşar, 19 Eylül akşamı aynı sahneyi paylaşacak. Nisan ayında çıkardığı 17. albümü ‘Şivesi Sensin Aşkın’ ile büyük ses getiren Yıldız Tilbe, 20 Eylül’de Jolly Joker’de sahne alacak. Tilbe, yeni albümünde Fatih Erkoç’a verdiği ‘Kardelen’ isimli şarkıyı da 19 yıl aradan sonra albümüne koydu.

SON ALBÜMÜYLE SAHNEDE

Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, son albümü Şeker Prens ve Tuz Kral’a ait şarkılarını seslendireceği konserde Ankaralı hayranlarıyla buluşacak. Cem Adrian, 20 Eylül’de MEB Şura Salonu’nda sahne alacak.
Türk pop müziğin önemli isimlerinden Kenan Doğulu da, 20 Eylül akşamı Ankara’da sahne alıyor. Next Level AVM’de hayranlarıyla buluşacak olan şarkıcı, eski ve yeni şarkılarından oluşan zengin repertuarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.
Can Bonomo, 18 Eylül’de If Performance Hall’de sahne alıyor. İlk albümü ‘Meczup’ ile kalabalık bir takipçi kitlesi oluşturan Bonomo, ikinci albümü ‘Aşktan ve Gariplikten’ ile bu başarısını devam ettirdi. Bonomo, renkli sahnesi ile Ankaralı hayranlarına unutamayacakları bir gece sunmaya hazırlanıyor.

BALKAN MÜZİĞİ

Haberin Devamı

Balkan müziğinin tanınan ismi Goran Bregovic, 10 Eylül’de ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde sahne alıyor. Wedding and Funeral Band ile beraber konserler veren Goran Bregovic, Balkanlar’ın en tanınmış besteci ve şarkı sözü yazarlarından biri. 1989’da Çingeneler Zamanı, 1993’te Arizona Dream, 1995’de Cannes Film Festival’ini kazanan Underground ve 1998’de Crna Macka gibi Emir Kusturica filmlerinin müziklerini yaparak Kusturica ve Bregovic çok başarılı bir ikili haline geldi. Sanatçı ayrıca 2008’de Can Dündar’ın yazıp yönettiği Mustafa filminin müziklerini de yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!